Tipsa en kompis

2020-01-21

Barça in i jakten – men han vill till PL-giganten

Timo Werners önskan avslöjad

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:03

Mourinho i blåsväder – efter nya bilderna

Storbritannien är i karantän med strikta regler över hela landet.Trots det visar nya bilder hur Jose Mourinho är ute och tränar tillsammans med flera Tottenham-spelare – något som lett till stor irritation inom klubben, enligt uppgifter till The Mirror.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 April

”Förlorade man med hans lag – då dödade han dig”

Det var ett tag sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade Manchester United.Men han lämnade ett bestående avtryck på sina lagkamrater.– Jag tror att alla älskade honom, säger Luke Shaw till Goal.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 April

Neymar sågas: ”Fuskar och fejkar för mycket”

Den förre förbundskaptenen för Spanien, Vicente del Bosque, håller Neymar som en av världens bästa fotbollsspelare.Men även som en av de värsta förebilderna.– Han fuskar och fejkar för mycket, säger del Bosque till Mundo Deportivo.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 April

Uniteds oro: Floppen kommer tvinga sig kvar

Manchester United vill göra sig av med Alexis Sanchez.Men enligt ESPN kan 31-åringen tvinga sig kvar i två år till – vilket skulle kosta klubben nästan 400 miljoner kronor.–Han har en väldigt hög lön, säger The Times övergångsexpert Duncan Castles.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 April

Trots viruset – planerar turnering inför damallsvenskan

Trots coronavirusets spridning planerar damallsvenskan för start i månadsskiftet maj/juni.
För att vara redo till säsongsstarten kommer Djurgården tillsammans med tre andra Stockholmslag att arrangera en turnering.
– Det är kritiskt att vi får spela matcher och det behöver vi lösa på något sätt, säger Jean Balawo, sportchef för Djurgårdens damer, till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 April

”Till Ajax – och efter det blir det åka av”

Han är den första spelaren, född 2002, att göra mål i AIK:s a-lag. Tom Strannegård har redan regisserat sitt första kapitel i klubben.
Men 17-åringen är inte klar på långa vägar.
– Jag vill vara med och bidra till AIK:s framgångar, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 April

Sportcheferna rankas: ”Wesströms stora arv”

Björn Wesström flyttar upp som klubbdirektör i AIK.Han ersätts av Henrik Jurelius.I det senaste avsnittet av Disco & Noa går SportExpressens Daniel Kristoffersson och Noa Bachner igenom Wesströms jobb – och rankar allsvenskans sportchefer under 2010-talet.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 April

Malmö FFs spelare går ner i lön

Samtliga spelare och ledare i Malmö FF:s herrlag går ner i lön med sju och en halv procent för att underlätta ekonomiskt för klubben under coronakrisen. Malmö FF väljer att inte korttidspermitterar sina spelare.