Tipsa en kompis

2019-07-17

Gais-fansens stöd: över 350 000 kronor

Gais är i stort behov av pengar.I samband med att Bosko Orovic fick sparken uppmanade klubben supportrarna att bidra ekonomiskt – vilket har gett resultat.På onsdagsförmiddagen var summan uppe i 365 500 kronor – och klubben räknar med mer.– I den här takten tror jag vi kommer nå över en halv miljon kronor, säger klubbens kassör Hans Aulin.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:08

Uniteds dystra besked: Rashford kan missa EM

Skadehelvetet plågar Marcus Rashford.Nu oroar sig Manchester United för att han missar resten av säsongen och sommarens EM för England.–Är han inte frisk åker han inte till EM, säger Ole Gunnar Solskjaer till Sky Sports.

Tipsa en kompis

18:39

Stegrar sin träning: ”Det ser jättebra ut”

Djurgårdens mittback Erik Berg stegrar träningen. Under onsdagens träningspass deltog 31-åringen i flera spelövningar med laget.– Det ser jättebra ut, säger Kim Bergstrand.

Tipsa en kompis

16:41

Nygammal ordförande för Helsingborgs IF?

Valberedningen i Helsingborgs IF föreslår omval av Krister Azelius som ordförande.Det meddelar de på HIF:s hemsida under onsdagen.– HIF måste fortsätta det arbete som nu rör sig i rätt riktning och samtidigt öka tempot och ta tag i avgörande frågor för klubbens framtida utveckling, berättar valberedningen.

Tipsa en kompis

14:38

Han lämnar Hammarby –  klar för Jönköpings Södra

För två veckor sedan kunde SportExpressen avslöja att Marcus Degerlund, 21, slutförhandlade med Jönköpings Södra.Enligt uppgifter till SportExpressen är mittbacken nu klar för klubben.

Tipsa en kompis

14:32

Förbundet (!) bekräftar övergången till Sverige

I måndags provtränade Alexander Söderlund, 32, med BK Häcken.Enligt norska fotbollsförbundet (!) är han nu helt klar för Hisingsklubben, skriver Adressavisen.Den landslagsmeriterade norrmannen lämnar därmed Rosenborg.

Tipsa en kompis

14:03

Christiansens kryptiska besked: ”Avslöjar inte”

Ett Malmö FF i försäsong mot ett Wolfsburg mitt i ligasäsong.Årets andra tävlingsmatch för MFF blir 16-delsfinalen i Europa League – och då går Anders Christiansen och resten av truppen en kamp mot formen.–Ingen av oss är i toppform, så vi måste göra det bra kollektivt, säger han.

Tipsa en kompis

14:01

Adam Lallana kan lämna för Leicester

Adam Lallana sitter på ett utgående kontrakt med Liverpool.Nu skriver Sky att ligarivalen Leicester inlett en dialog med mittfältaren.

Tipsa en kompis

14:00

Liverpools miljardbud på tyske jättetalangen

Kai Havertz är en av Europas mest jagade fotbollstalanger.Nu uppges Liverpool ha erbjudit Bayer Leverkusen 1,3 miljarder för 20-åringen.