Tipsa en kompis

2010-07-08

Fotboll - VM 2010 - Sprang in på planen - för att håna Lippi

Fyra minuter in i VM-semifinalen mellan Spanien och Tyskland lyckades en italiensk man ta sig förbi de rigorösa säkerhetskontrollerna och in på planen - för att hylla Antonio Cassano och håna Marcello Lippi.

Läs på källsidan: www.eurosport.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 16 July

F20/90: Läget i laget inför Brasilien-Sverige

Idag klockan 15.00 är det VM-dags igen för det svenska F20-landslaget. Efter segern mot Nya Zeeland i öppningsmatchen väntar nu Brasilien.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 July

Målsättningen: Att nå VM-final

Kristianstads Antonia Göransson skrev fotbollshistoria i går. I Sveriges första U20-VM-match någonsin gjorde hon båda målen. - Helt sjukt att man får uppleva det här, säger hon efter 2-1-segern mot Nya Zeeland.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 July

Historisk seger för Sverige i U20-VM

För första gången någonsin har Sverige spelat en match i damernas junior-VM i fotboll. Och för första gången har Sverige vunnit. Det svenska U20-landslaget vann nämligen premiärmatchen i tyska Biefeld mot Nya Zeeland med 2-1.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 July

F20/90: Sverige vände och vann i VM-premiären

Det blev svensk seger i VM-premiären mot Nya Zeeland. I andra halvlek vände ett starkt Sverige 0-1 till 2-1. Stor matchhjälte blev tvåmålsskytten Antonia Göransson. En längre rapport, med kommentarer från förbundskapten Calle Barrling, kommer inom kort.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 July

Fotboll - U20-VM - Premiärseger för Sverige

Antonia Göransson blev Sveriges stora hjälte mot Nya Zeeland i den första matchen i U20-VM. Svenskorna låg under med 0-1 i halvtid, men tack vare två mål från Göransson kunde Sverige vinna med 2-1. På fredag väntar Brasilien för de svenska damerna.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 July

Fotboll - Succékaptener fortsätter

Både Nya Zeeland och Slovakien gjorde succé i fotbolls-VM. Nu är det klart att ländernas respektive förbundskaptener, Ricki Herbert och Vladimir Weiss, fortsätter på sina poster i fyra år framåt.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 July

Succékaptener fortsätter efter VM

Nya Zeeland åkte ut i gruppspelet, men gjorde ändå succé genom att vara det enda obesegrade laget i VM-turneringen. Nu är det klart att förbundskaptenen Ricki Herbert fortsätter på sin post över kvalet till VM i Brasilien om fyra år.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 July

F20/90: Startelvan i VM-premiären mot Nya Zeeland

Äntligen dags. Idag spelar Sverige sin första match i D20-VM i Tyskland. För motståndet står Nya Zeeland och avspark sker 14.30. Matchen livesänds på Fifa.com. Förbundskapten Calle Barrling har valt att mönstra följande spelare.