Tipsa en kompis

2020-02-14

Sportchefen: ”Man kan säga att det börjar dra ihop sig”

LAGOS. Emil Holm, 19, är skadad och i nuläget har IFK Göteborg bara 17 A-lagsspelare tillgängliga.Klubben jobbar febrilt på att få in nyförvärv så fort det bara går.– Man kan säga att det börjar dra ihop sig, säger assisterande sportchefen Pontus Farnerud, 39.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:02

Tufft för HIF – mållöst mot ett ryskt bottenlag

Först seger – sedan kryss.Helsingborgs IF blandar och ger under träningslägret på Cypern.Tisdagens träningsmatch mot ryska Tekstilsjtjik blev tydligt tuffare och slutade 0-0.

Tipsa en kompis

15:51

Mystisk man avslöjad – var på plats för Isak

Manchester Uniteds chefsscout var på plats när Real Sociedad krossade Valencia.Hans uppdrag?Titta på Alexander Isak och Martin Ödegaard.”Han var nöjd med vad han fått se av svensken”, skriver El Diario Vasco.

Tipsa en kompis

13:25

Stjärnans glädjebesked: ”Absolut redo att köra”

Såren är slickade men alla skador inte läkta.Malmö FF riskerar att tvingas klara sig utan Arnor Traustason mot Wolfsburg på torsdag, Sören Rieks är däremot redo att spela.

Tipsa en kompis

12:30

Efter Crononautbrottet: Zlatan spelar utan publik

Italien har drabbats av det värsta Coronautbrottet hittills i Europa och viruset fortsätter att påverka idrotten i landet. Efter ett flertal inställda matcher senaste omgången i Serie A säger nu italienska idrottsministern Vincenzo Spadafora till italienska Tg2 att matcher inom de drabbade områdena kommer att spelas inför tomma läktare – däribland stormötet Inter-Juventus.

Tipsa en kompis

11:13

Nannskog: ”City kan fokusera helt på Champions League nu”

Liverpool förlorade det första mötet med Atletico Madrid i Champions League, men är fortfarande Daniel Nannskogs favorit. Den här veckan kliver de resterande lagen in i slutspelet av turneringen, med bland annat Real Madrid-Manchester City.
– Det är verkligen en match man ser fram emot att se, säger SVT-experten.

Tipsa en kompis

10:49

Uppgifter: Vill värva Isak i ”en revolution”

Alexander Isak, 20, följs av riktigt stora klubbar efter succén i Real Sociedad.Milan är en av dem.Klubben är intresserad av att värva svensken som en del i en ungdomlig revolution, skriver Calciomercato.

Tipsa en kompis

08:27

Nya superlöftet: ”Ville klippa mig som Iniesta”

Supertalangen Pedri, 17, är klar för Barcelona från och med i sommar.I en intervju med Mundo Deportivo berättar han om tankarna kring Messi, och vem hans stora Barçaidol egentligen är.– Jag kom hem en dag och sa att jag ville klippa mig som Iniesta, säger han.

Tipsa en kompis

07:47

”Om han lämnar finns det bara ett alternativ”

Sagan om Leo Messi och Barcelona började med en signerad servett.Men hur kommer den egentligen att sluta?Kontraktet går ut nästa år och redan i sommar är 32-åringen fri att lämna klubben – helt gratis.– Om han lämnar finns det nog bara ett alternativ. Men jag tror att han avslutar karriären i Barcelona, säger experten Marcelo Fernández.