Tipsa en kompis

2020-01-17

Succédebut för Isaac Kouame

En yngling på lärlingskontrakt ordnade segern för Elfsborg i lagets första träningsmatch för säsongen.Prince Isaac Kouame sprang ifrån Rasmus Lindgren och ordnade 1–0 till boråsarna, vilket också blev slutresultatet.–Jag gör en helt okej match, säger en ödmjuk Kouame till D Play.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:25

Stjärnans glädjebesked: ”Absolut redo att köra”

Såren är slickade men alla skador inte läkta.Malmö FF riskerar att tvingas klara sig utan Arnor Traustason mot Wolfsburg på torsdag, Sören Rieks är däremot redo att spela.

Tipsa en kompis

12:30

Efter Crononautbrottet: Zlatan spelar utan publik

Italien har drabbats av det värsta Coronautbrottet hittills i Europa och viruset fortsätter att påverka idrotten i landet. Efter ett flertal inställda matcher senaste omgången i Serie A säger nu italienska idrottsministern Vincenzo Spadafora till italienska Tg2 att matcher inom de drabbade områdena kommer att spelas inför tomma läktare – däribland stormötet Inter-Juventus.

Tipsa en kompis

11:13

Nannskog: ”City kan fokusera helt på Champions League nu”

Liverpool förlorade det första mötet med Atletico Madrid i Champions League, men är fortfarande Daniel Nannskogs favorit. Den här veckan kliver de resterande lagen in i slutspelet av turneringen, med bland annat Real Madrid-Manchester City.
– Det är verkligen en match man ser fram emot att se, säger SVT-experten.

Tipsa en kompis

10:49

Uppgifter: Vill värva Isak i ”en revolution”

Alexander Isak, 20, följs av riktigt stora klubbar efter succén i Real Sociedad.Milan är en av dem.Klubben är intresserad av att värva svensken som en del i en ungdomlig revolution, skriver Calciomercato.

Tipsa en kompis

08:27

Nya superlöftet: ”Ville klippa mig som Iniesta”

Supertalangen Pedri, 17, är klar för Barcelona från och med i sommar.I en intervju med Mundo Deportivo berättar han om tankarna kring Messi, och vem hans stora Barçaidol egentligen är.– Jag kom hem en dag och sa att jag ville klippa mig som Iniesta, säger han.

Tipsa en kompis

07:47

”Om han lämnar finns det bara ett alternativ”

Sagan om Leo Messi och Barcelona började med en signerad servett.Men hur kommer den egentligen att sluta?Kontraktet går ut nästa år och redan i sommar är 32-åringen fri att lämna klubben – helt gratis.– Om han lämnar finns det nog bara ett alternativ. Men jag tror att han avslutar karriären i Barcelona, säger experten Marcelo Fernández.

Tipsa en kompis

07:30

Gunnarsdottir: ”Tycker det är bra att mixa könen”

SVT Sports kartläggning visade att bara 6,5 procent av tränarna och sportcheferna i högsta serierna i Sveriges största lagidrotter är kvinnor. Kristianstad i damallsvenskan är ett undantag där halva staben är kvinnor och halva män.
– Vi har jobbat rätt aktivt med det, säger den isländska huvudtränaren Elisabet Gunnarsdottir till SVT Sport.

Tipsa en kompis

07:03

Sensationella uppgifter: Vill köpa spanskt klubb

Från kvartsfinal i Champions League till 14:e plats i andradivisionen.Och det på sju år.Krisande Malaga CF är i behov av en ny ägare – och nu kan George Clooney köpa klubben för drygt en miljard kronor, skriver AS.