Tipsa en kompis

2019-10-27

Lägger över pressen: ”De sitter i förarsätet”

ÖSTERSUND. Hammarby slåss om SM-guldet - men tränaren Stefan Billborn lägger över pressen på Djurgården inför deras match mot Örebro på Tele 2 arena i morgon.–Djurgården sitter klart i förarsätet, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 28 November

Finsk landslagsback till Örebro

Örebro satsar inför den kommande damallsvenska säsongen. Nu är det klart att Närkelaget tar in nytt till laget i form av en finsk landslagsback. Elli Pikkujämsä, som lämnar FC Honka, har skrivit på ett tvåårskontrakt.
– Elli passar perfekt in i vår plan och hennes kvaliteter som fotbollsspelare kommer bidra mycket till KIF Örebro 2020, säger Örebros sportchef i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 November

Utredningen mot polisbanderollerna fortgår

I matchen mellan AIK och Örebro höll hemmasupportrar upp banderoller där man hängde ut poliserna som sköt Eric Thorell. Banderollerna polisanmäldes och utredningen fortgår.

Tipsa en kompis

Saturday 16 November

”Fysiskt bättre än någonsin och jävligt motiverad”

GÖTEBORG. John Alvbåge, 37, lämnar Sirius och flyttar hem till Göteborg.Nu letar han ny klubb.– Jag vet att jag håller bra allsvensk klass och ser inget slut på karriären, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 9 November

Nära allsvensk klubb – mitt under kvalet

Brage måste vända ett 0-2-underläge mot Kalmar FF för att spela i allsvenskan 2020.En som ser ut att spela i allsvenskan även om Brage inte lyckas gå upp är försvararen Benjamin Hjertstrand.Enligt SportExpressens uppgifter är han bara detaljer från en övergång till Örebro SK.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

”Det måste vara en otrolig besvikelse”

Trots segern mot Örebro står Malmö FF utan SM-guld.Missnöje riktas då rimligtvis mot IFK Norrköping, enligt Håkan Mild.– När man är just i det läget är man inte nöjd med Norrköpingspelarna, om man heter Malmö FF, säger experten Håkan Mild i Radiosporten.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Rosenberg tvåmålsskytt i sin sista allsvenska match

Han blev tvåmålsskytt i sin sista seriematch.
Men det blev inget nytt SM-guld för Markus Rosenberg – när Malmö FF-ikonens allsvenska saga fick sitt slut i Örebro.
– Klart man grämer sig lite när det inte ser ut att bli guld, sade Rosenberg till C More direkt efter matchen in väntan på att slutsignalen ska ljuda på Östgötaporten.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Malmö FF var mästare i 54 minuter

Malmö FF gjorde det man kunde och slog Örebro med 5-0. Under 54 minuter var laget svenska mästare men fick nöja sig med silvret.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

MFF missar guldet – trots drömmatchen

Markus Rosenberg avslutade sin allsvenska karriär som tvåmålsskytt i Malmö FF:s 5-0-kross av Örebro.Men det räckte inte för att bli mästare.Djurgården stod för en urstark upphämtning i Norrköping, så MFF får nöja sig med stora silvret.– Det har varit en helt okej säsong, klart man grämer sig nu när man missar guldet, säger Rosenberg till C More.