Tipsa en kompis

2019-10-06

Har polisanmälts: ”Vi ser allvarligt på det”

Under gårdagens allsvenska möte mellan AIK-Örebro hölls det upp banderoller riktade mot poliserna som åtalades, och friades, för dödskjutningen av Erik Torell.Banderollerna har nu polisanmälts med brottsrubriceringen grovt förtal.– Vi ser allvarligt på det här, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen i Stockholm.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 9 November

Nära allsvensk klubb – mitt under kvalet

Brage måste vända ett 0-2-underläge mot Kalmar FF för att spela i allsvenskan 2020.En som ser ut att spela i allsvenskan även om Brage inte lyckas gå upp är försvararen Benjamin Hjertstrand.Enligt SportExpressens uppgifter är han bara detaljer från en övergång till Örebro SK.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

”Det måste vara en otrolig besvikelse”

Trots segern mot Örebro står Malmö FF utan SM-guld.Missnöje riktas då rimligtvis mot IFK Norrköping, enligt Håkan Mild.– När man är just i det läget är man inte nöjd med Norrköpingspelarna, om man heter Malmö FF, säger experten Håkan Mild i Radiosporten.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Rosenberg tvåmålsskytt i sin sista allsvenska match

Han blev tvåmålsskytt i sin sista seriematch.
Men det blev inget nytt SM-guld för Markus Rosenberg – när Malmö FF-ikonens allsvenska saga fick sitt slut i Örebro.
– Klart man grämer sig lite när det inte ser ut att bli guld, sade Rosenberg till C More direkt efter matchen in väntan på att slutsignalen ska ljuda på Östgötaporten.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Malmö FF var mästare i 54 minuter

Malmö FF gjorde det man kunde och slog Örebro med 5-0. Under 54 minuter var laget svenska mästare men fick nöja sig med silvret.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

MFF missar guldet – trots drömmatchen

Markus Rosenberg avslutade sin allsvenska karriär som tvåmålsskytt i Malmö FF:s 5-0-kross av Örebro.Men det räckte inte för att bli mästare.Djurgården stod för en urstark upphämtning i Norrköping, så MFF får nöja sig med stora silvret.– Det har varit en helt okej säsong, klart man grämer sig nu när man missar guldet, säger Rosenberg till C More.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Djurgården svenska mästare trots mardrömsstart

Djurgården spelade 2-2 i Norrköping och säkrade SM-guldet efter stor dramatik. Efter en kvart låg stockholmslaget under med 0-2 samtidigt som Malmö öste in mål i Örebro. Men efter att skyttekungen Buya Turay gjort 2-2 fick man händerna på Lennart Johanssons pokal, ett grepp man aldrig släppte.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

MFF:s drömstart – tar guldgrepp

Malmö FF har fått en drömstart i sin guldjakt.Efter 15 minuters spel leder de med 2-0 mot Örebro - samtidigt som Djurgården ligger under med 0-2 mot IFK Norrköping.Se matcherna live i C More – alla matcher från sista omgången i allsvenskan (extern länk)

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Stjärnan om framtiden i MFF: ”Har tänkt på det”

Han har varit Malmö FF:s bäste poängplockare bakom Markus Rosenberg.Inför guldrysaren i Örebro öppnar nu Arnor Traustason för att förlänga sitt kontrakt med Malmö FF.–Jag har det väldig bra här, säger Traustason.