Tipsa en kompis

2019-09-20

Succén: Tre mål på 59 (!) minuter

Har Djurgården hittat sitt guldvapen?Emir Kujovic stötte in sitt tredje mål – på 59 spelminuter – i första halvlek mot Gif Sundsvall.Målet betydde 3-1 efter en händelserik första halvlek där hemmalaget reagerade mot 1-0-målet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 9 October

”Synd om Janne – jag vet inte om det är personligt”

Zlatan Ibrahimovics utspel mot Janne Andersson i SportExpressen slog ned som en bomb i landslagstruppen - det erkänner nu landslagsspelarna.De tar förbundskaptenen i försvar och menar att Zlatan är snett på det.- Klart det är synd om Janne. Vi står bakom honom, säger högerbacken Mikael Lustig.

Tipsa en kompis

Saturday 5 October

Drömmål och islossning för stekheta Sundsvall

Bottenlaget Sundsvall är i toppform. Tony Gustavssons nya lag spelar skjortan av Norrköping på hemmaplan.
1-0 tidigt genom Johan Blomberg är nu 3-0 precis före paus. Peter Wilson har gjort både mål och assist och Omar Eddahri har stått för ett praktmål.

Tipsa en kompis

Saturday 5 October

Oväntade succén: ”Riktigt brant uppförsbacke nu...”

IFK Norrköpings superform är på väg att få ett abrupt slut.Bottenlaget Gif Sundsvall har gjort 3-0 på ”Peking” redan efter första halvlek.– Riktigt brant uppförsbacke för Norrköping, säger C Mores kommentator Peter Backe.

Tipsa en kompis

Sunday 29 September

”Måste ha fler treor om vi ska greja det”

Bottenlaget Gif Sundsvall fortsätter att jaga säker tabellmark.Allra senast: En vändning från 0–1 till 2–1 hemma mot Sirius.– Vi måste ha ännu fler trepoängare om vi ska greja det här, säger tränaren Tony Gustavsson.

Tipsa en kompis

Sunday 29 September

Sundsvall vann efter blixtrande vändning

Sundsvall var på väg mot en blytung förlust i bottenstriden. Inom loppet av en minut knockade man dock Sirius med både 1-1 och 2-1 – och inkasserade tre nya poäng.

Tipsa en kompis

Tuesday 24 September

Hoppet inte ute för Sundsvall – vann i Kalmar

Sundsvall hade inte vunnit en allsvensk fotbollsmatch sedan april.
Det ändrade laget på borta mot Kalmar.
Nya tränaren Tony Gustavsson och hans mannar fick fira en 2–0-seger som gav tre ytterst välbehövliga poäng i bottenstriden.

Tipsa en kompis

Tuesday 24 September

Sundsvalls viktiga seger i jakten på nytt kontrakt

Sundsvall kämpar för sin allsvenska överlevnad.Mot Kalmar tog tabelljumbon tre viktiga poäng i jakten på ett nytt kontrakt.– Jag känner enorm stolthet för alla inblandade. Vilket jäkla mod från alla spelare, säger tränaren Tony Gustavsson till CMore.

Tipsa en kompis

Friday 20 September

”Då spelar det ingen roll vad de andra gör”

SUNDSVALL. Emir Kujovic är glödhet.Anfallaren var med sina två framspelningar och ett mål med och sänkte Gif Sundsvall på bortaplan - och Djurgården har nu skaffat sig en fördel i guldstriden.- Gör vi vårt kommer vi fortsätta att ligga etta, säger han.