Tipsa en kompis

2019-09-20

Blåvitt tvingas ändra: ”Vi får se rockader”

GÖTEBORG. Hosam Aiesh, 25, hade sprängande huvudvärk och Nzuzi Toko, 28, har problem med en stor svullnad.IFK Göteborg kan tvingas ställa upp med en helt ny högerkant mot Sirius.– Oavsett hur det blir får vi se rockader här och där, säger tränaren Poya Asbaghi.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:10

JUST NU: Här går han av träningen skadad

Flera frågetecken för Djurgården inför mötet med IFK Göteborg.Nicklas Bärkroth tvingades bryta fredagens träning med en lindad vad.Därtill tränade inte Astrit Ajdarevic ochEdward Chilufya med laget.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 October

Blåvitt-stjärna kan säljas – flera klubbar intresserade

Obasi på väg bort • Islamovics prislapp • Nytt avsnitt av Disco & Nya ute nu

Tipsa en kompis

Tuesday 15 October

”En kultklubb – fansen här tar tydlig politisk ställning”

Det är flera års väntetid på ett säsongkort och klubben har fler än 400 registrerade supporterklubbar.Den förre Blåvittspelaren Sebastian Ohlsson, 26, stormtrivs i tyska FC St Pauli.–Det är en kultklubb och fansen tar tydlig ställning i politiska frågor, säger högerbacken.

Tipsa en kompis

Sunday 13 October

Svennis: ”Var det som kostade mig familjen”

Uefa-cupseger med IFK Göteborg, serietitlar i Portugal och Italien och ett starkt facit som förbundskapten för Englands landslag.Men Sven-Göran Eriksson tror att han främst kommer bli ihågkommen för sina kärlekshistorier.–Det är synd att jag är känd på grund av det, säger 71-åringen i en intervju med The Times.

Tipsa en kompis

Friday 11 October

Nils Wiberg kliver in som stjärnsponsor: ”Min stad”

GÖTEBORG. Nils Wiberg kliver in som stjärnsponsor för IFK Göteborg.Men inte i fotbollsklubben den här gången – utan i Blåvitts futsallag.– Jag hoppas att den slanten kan bidra, säger Prioritet Finans vd som inte stänger dörren för att gå in med mer pengar i fotbollslaget i framtiden.

Tipsa en kompis

Thursday 10 October

”Jag vet inte vem det är eller vad Blåvitt har gjort”

Benjamin Nygren, 18, har fått en tuff start i belgiska Genk.Den förre Blåvittalangen får inte ens plats på bänken.–Men jag ångrar verkligen inte flytten. Jag hade räknat med att jag inte skulle kunna komma och dominera i en Champions League-klubb som 18-åring, säger anfallaren till GT.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 October

”Chans att jag spelar i Blåvitt nästa säsong”

Gustav Svensson har länge öppnat dörren för en återkomst till IFK Göteborg.Men nu verkar den stå på vid gavel.– Det finns en chans att jag spelar där nästa säsong, säger landslagsmittfältaren.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 October

”Såna saker väcker frågor och tankar”

GÖTEBORG. Zlatan Ibrahimovic gav Janne Andersson frän kritik för hur förbundskaptenen har skött trupputtagningarna i landslaget.IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi – som omnämns av Zlatan i intervjun – anser att frågan är viktig för svensk fotbolls framtid.– Det här är mer ett strukturellt problem än ett problem som ligger hos en person, säger Blåvitt-tränaren.