Tipsa en kompis

2019-08-21

Veckans lag: ”Han är ett starkt vapen i gulstriden”

SportExpressens experter tar ut allsvenskans elva bästa spelare efter varje omgång.Den här gången är det Noa Bachner som listar och kommenterar spelare - för spelare.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

06:34

Experten: ”Svårt veta var Malmö står idag”

Wolfsburg på bortaplan väntar Malmö FF ikväll när 16-delsfinalerna i Europa League drar igång.
–Det är svårt att veta var Malmö står idag. Laget kommer från en 8-0-seger över Syrianska i Svenska Cupen och det är svårt att dra några växlar av den matchen, säger SVT:s expert Daniel Nannskog.

Tipsa en kompis

06:32

Ny offensiv för MFF mot Wolfsburg

Sedan Markus Rosenberg i december la skorna på hyllan har Malmö FF letat efter ett nytt anfallsspel med delvis nya spelare.
– Det är bra med mycket konkurrens, menar nyförvärvet Isaac Kiese Thelin.

Tipsa en kompis

06:30

Trots bortaplan – en tredjedel är MFF:are

WOLFSBURG. Malmö FF gästar Wolfsburg.Då består arenan av en tredjedel Malmö FF-supportrar.Bortastödet i torsdagens Europa League-match väntas bli det största för klubben i en Europamatch på 2000-talet.– Det är det här som gör oss starka, säger anfallaren Isaac Kiese Thelin.

Tipsa en kompis

06:00

”Matcher som dessa definierar din karriär”

WOLFSBURG. För många spelare i Malmö FF blir matchen mot Wolfsburg den hittills största i deras karriär.För vissa kan den förändra allt.Det säger tränaren Jon Dahl Tomasson – som har varit där själv.– Vi är självklart underdogs, men vi måste tro att det är möjligt, säger han.

Tipsa en kompis

18:39

Stegrar sin träning: ”Det ser jättebra ut”

Djurgårdens mittback Erik Berg stegrar träningen. Under onsdagens träningspass deltog 31-åringen i flera spelövningar med laget.– Det ser jättebra ut, säger Kim Bergstrand.

Tipsa en kompis

16:41

Nygammal ordförande för Helsingborgs IF?

Valberedningen i Helsingborgs IF föreslår omval av Krister Azelius som ordförande.Det meddelar de på HIF:s hemsida under onsdagen.– HIF måste fortsätta det arbete som nu rör sig i rätt riktning och samtidigt öka tempot och ta tag i avgörande frågor för klubbens framtida utveckling, berättar valberedningen.

Tipsa en kompis

14:32

Förbundet (!) bekräftar övergången till Sverige

I måndags provtränade Alexander Söderlund, 32, med BK Häcken.Enligt norska fotbollsförbundet (!) är han nu helt klar för Hisingsklubben, skriver Adressavisen.Den landslagsmeriterade norrmannen lämnar därmed Rosenborg.

Tipsa en kompis

14:03

Christiansens kryptiska besked: ”Avslöjar inte”

Ett Malmö FF i försäsong mot ett Wolfsburg mitt i ligasäsong.Årets andra tävlingsmatch för MFF blir 16-delsfinalen i Europa League – och då går Anders Christiansen och resten av truppen en kamp mot formen.–Ingen av oss är i toppform, så vi måste göra det bra kollektivt, säger han.