Tipsa en kompis

2019-07-21

Johan Persson lämnar HIF – klar för krisande Öster

Östers IF krisar rejält i superettan.Men nu plockar smålänningarna in förstärkning – Johan Persson lämnar Helsingborg och skriver på för den småländska klubben.– Han har alltid agerat väldigt professionellt, säger HIF:s huvudtränare Henrik Larsson till skåningarnas hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 8 December

”Snarare jag som suttit och väntat på henne”

Han har vunnit titlar, spelat för klubbar som Manchester United och Barcelona, och gjort oförglömliga mål i den svenska landslagströjan.Men vem är Henrik Larsson, 48, utanför planen - och hur har han hanterat motgångar?Klara Svensson, tidigare en av världens bästa boxare, möter Larsson i ett samtal om sorg, självförtroende och kärleken till familjen.– Det är kärleken till fotbollen som har tagit mig ur alltihop, säger Larsson.

Tipsa en kompis

Thursday 28 November

Förre Hammarbyspelaren klar för sensationslaget

GÖTEBORG. Varbergs Bois värvar en hemvändare inför inför den allsvenska debutsäsongen.Enligt uppgifter till GT är den förre publikfavoriten Robin Tranberg, 26, i praktiken klar för nykomlingen.– Vi är lite detaljer ifrån varandra bara, säger Varbergs manager Joakim Persson.

Tipsa en kompis

Monday 25 November

Henrik Larsson backar Janne Andersson efter Zlatans kritik

Efter Zlatan Ibrahimovics rasismanklagelser mot förbundskapten Janne Andersson går nu Henrik Larsson ut och backar Janne.
– Jag tycker det är tråkigt för Janne. Den Janne jag känner är enligt min uppfattning inte rasist, säger Larsson i podden Nemo möter en vän.

Tipsa en kompis

Monday 25 November

Sorgen efter broderns död: ”Har känt skuld”

Henrik Larsson, 48, är fortfarande utan ett tränaruppdrag efter att ha lämnat Helsingborg.Nu berättar fotbollsikonen i podcasten Nemo möter en vän om rasismen under karriären, sin syn på bråket mellan Zlatan Ibrahimovic och Janne Andersson – samt saknaden av sin bror som avled efter missbruk.– Man har känt skuld och ånger. Men jag har gjort vad jag kunnat, säger ”Henke” Larsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 November

”Det är mycket bättre fotbollsspelare här”

GÖTEBORG. Landskrona Bois jättetalang Jacob Ondrejka, 17, har provtränat med Blåvitt i två dagar.Nu ska han fundera över framtiden.– Det är mycket bättre fotbollsspelare här. En upplevelse, säger ytterforwarden.

Tipsa en kompis

Monday 18 November

Kevin, 18, är årets talang – jagas nu av ärkerivalen

Utsedd till Årets Talang i division 1.Nu kan Kvällsposten avslöja att Helsingborgs IF är intresserade av att värva det offensiva storlöftet Kevin Jensen, 18, från ärkerivalen Landskrona Bois.–Det är vårt jobb att hitta spelarna som är unga och som har gjort det bra i sina klubbar, säger HIF:s chefsscout Adil Kizil som varken bekräftar eller dementerar uppgifterna om Jensen.

Tipsa en kompis

Saturday 16 November

IFK Göteborg testar Jacob Ondrejka, 17

IFK Göteborg ser över sitt lagbygge inför nästa säsong.Nu ska Landskrona Bois-talangen Jacob Ondrejka, 17, visa upp sig på Kamratgården.– Det är en ung och intressant spelare med spännande egenskaper, säger assisterande sportchefen Pontus Farnerud till GP.

Tipsa en kompis

Saturday 16 November

”Henkes” besked – ratar jobb i Sverige

Henrik Larsson lämnade Helsingborg i somras under uppmärksammade former.I en intervju med Daily Mail berättar fotbollslegendaren varför han utesluter en tränarcomeback Sverige – och ger sin syn på affären med Southend som sprack i sista sekund.– Jag var verkligen inte glad, säger ”Henke” till den brittiska tidningen.

 

Kommentera nyheter om Landskrona på Facebook

Senaste nytt Landskrona

2 Kommentarer till: Henke vädjar: ”Snälla, det vore väldigt fint”

Hej 💖 Gillar du fotboll? Vi också ... Vill du ha nya bekanta? 🎀💋 Hitta ditt fotbollsfan .. (Kopiera länk) AWAITING.ICU / LauraBiretta

Wednesday 18 September

Uppgifter: Henke jagas i England