Tipsa en kompis

2019-07-21

Johan Persson lämnar HIF – klar för krisande Öster

Östers IF krisar rejält i superettan.Men nu plockar smålänningarna in förstärkning – Johan Persson lämnar Helsingborg och skriver på för den småländska klubben.– Han har alltid agerat väldigt professionellt, säger HIF:s huvudtränare Henrik Larsson till skåningarnas hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Landskrona

Grundat år: 1915

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Helsingborg ser ut att ha blandat bort sig nu

Helsingborgs IF ser ut att ha blandat bort sig.Om Henrik Larsson inte sitter med ett gäng ess i rockärmen finns en överhängande risk för kval till hösten.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

HIF:s tunga svit fortsätter – efter Blåvitts vändning

Det går tungt för Helsingborg just nu.Hemma mot IFK Göteborg tappade Henrik Larsson manskap ledning till sen förlust, 1-2.HIF har nu inte vunnit sedan 1-0-segern mot Sirius den 15 juli.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 August

Henke förklarar: Därför blev det inga kontrakt

Martin och Marcus Olsson öppnade för spel i Helsingborgs IF men när transferfönstret stängde hade ingen av dem skrivit på.Nu berättar Henrik Larsson varför.– Det var egentligen inte så aktuellt med någon av dem, säger HIF-tränaren till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Bekräftat: De lånar in Dortmund-talang

Under gårdagen kom uppgifter till Kvällsposten att Helsingborg var i kontakt med Dortmunds talang Tashreeq Matthews.Nu har klubben bekräftat – han lånas in säsongen ut.– Tashreeq är en ung, lovande och kreativ spelare, säger Henrik Larsson till Helsingborgs hemsida.

Tipsa en kompis

Sunday 11 August

Så ska Larssons HIF stoppa Bajen

Efter oavgjort mot Falkenberg i bottenstriden väntar nu ett målfarligt Hammarby i Stockholm för Helsingborgs IF.Henrik Larsson och hans lag ska försöka att göra det som många lag misslyckas med på Tele 2 Arena – att hålla tätt bakåt.– Vi måste vara välorganiserade, säger Henrik Larsson.

Tipsa en kompis

Friday 9 August

”Han är hetast på marknaden”

Robin Book fostrades i Helsingborgs IF –men fick aldrig chansen i A-laget.Nu kan poängkungen vara på väg till allsvenskan på annat sätt.– Han är hetast på marknaden av våra spelare, säger Varbergs Bois tränare Joakim Persson till Hallands Nyheter.

Tipsa en kompis

Sunday 4 August

Gigovic stannar i HIF till 2021

Allsvensk debut mot Sirius och inhopp mot Falkenberg.Nu skriver Armin Gigovic på ett kontrakt med HIF till 2021.–Vi ser emot att fortsätta arbeta med honom och hjälpa honom vidare i hans utveckling, säger HIF–tränaren Henrik Larsson till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Saturday 3 August

Granqvist nobbade medier – försvaras av ”Henke”

Helsingborg hamnade i ett tidigt underläge mot Falkenberg, men lyckades få in ett kvitteringsmål via Kundai Benyu i andra halvlek.HIF–tränaren Henrik Larsson är inte helt nöjd, men inte heller missnöjd efter insatsen på bortaplan.–Det ville sig inte riktigt i dag, säger Larsson efter matchen.