Tipsa en kompis

2019-07-21

Robin Söder hjälte när Göteborg vann

Först rullade Robin Söder in bollen i öppet mål.Några minuter senare blev AFC:s Gustav Jarl utvisad.Händelserna i slutet av den första halvleken bäddade till en säker IFK Göteborg-seger.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

Helsingborgs bakslag: ”Klart att man är orolig”

Andreas Landgren klev av efter drygt en timmes spel mot IFK Göteborg.HIF-mittfältaren drabbades av en knäskada och befarar själv det värsta.– Det är samma knä som jag skadade för fem år sen, korsbandet. Det är klart att man är lite orolig, säger Landgren.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Vibe efter dramatiska avgörandet: ”Roligt”

Lasse Vibe kom in – och avgjorde – för IFK Göteborg i sin 100:e match för klubben.En resa som dessutom började i Helsingborg.– Det är klart det är roligt, att den förening som man bryr sig mest om också är den klubb man har gjort mest matcher i, säger matchhjälten.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Galet drömmål – sen missar Pogba straff

Manchester United tog ledningen mot Wolverhampton genom Anthony Martial.Men hemmalaget skulle komma tillbaka – och det genom ett drömmål av Rúben Neves.Portugisen placerade läckert in 1-1 när bollen gick ribba in.– Fantastiskt avslut. Det hängde i luften, säger Jonas Olsson i Viasat.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

IFK Göteborg bröt trenderna – Söder bakom vändningen

IFK Göteborg bröt i kväll två negativa trender. Efter två raka kryss kom ikväll en seger borta mot Helsingborg och för första gången sedan den 6 juli gjorde någon annan än Robin Söder mål för Blåvitt. Även om det var just Söder som låg bakom segern med ett mål och en framspelning.
– Jag ska inte klaga. Har gjort sex mål på de sex senaste matcherna. Sen finns det sekvenser i matchen där jag vill göra det bättre, säger Söder till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

HIF:s tunga svit fortsätter – efter Blåvitts vändning

Det går tungt för Helsingborg just nu.Hemma mot IFK Göteborg tappade Henrik Larsson manskap ledning till sen förlust, 1-2.HIF har nu inte vunnit sedan 1-0-segern mot Sirius den 15 juli.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Blåvitts starka vändning – Vibe blev stor hjälte

IFK Göteborg hamnade i underläge mot Helsingborg på Olympia.Men Blåvitt skulle vända och vinna matchen efter mål av Robin Söder och Lasse Vibe.– Till slut orkar man inte stå emot, säger C Mores Erik Edman

Tipsa en kompis

Monday 19 August

“Blåvitt har ändå lagt mycket pengar på mig”

GÖTEBORG. När Hosam Aiesh, 24, blev klar för Blåvitt slog det ner som en transferbomb i allsvenskan.Nu är mittfältaren på plats i Göteborg – och lovar fansen att ingen ska behöva bli besviken.– Om man ser till ekonomin som IFK Göteborg har, hur det har sett ut och vilka pengar de har lagt på mig. Det är ändå mycket pengar vi snackar om. Då vill jag visa att jag är värd det – ingen ska kunna säga att det var onödiga pengar, säger han i en stor intervju.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Blåvitts coach: ”Inte realistiskt med guldstrid”

Å ena sidan har IFK Göteborg gjort en vårsäsong som skapat förväntningar.
Å andra sidan har man prioriterat bort jakten på topplaceringar för att säkra ekonomin.
Mellan drömmar och verklighet ska Poya Asbaghi leda Blåvitt framåt.
– Vi hade kunnat värva ihop en slagkraftig trupp som hade kunnat slåss om topplatserna till sista omgången men vi har ju valt att jobba på ett annat sätt, säger Blåvitts tränare till SVT Sport inför kvällens match mot Helsingborg.