Tipsa en kompis

2019-07-21

Örebro chockade regerande mästaren Piteå

Första halvlek blev mållös när den regerande svenska mästaren Piteå tog emot nykomlingen Örebro.
Sedan kom chocken. Gästerna gjorde både ett, två och tre mål och Örebro tog där med tre blytunga poäng.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örebro

Grundat år: 1908

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:51

Skenbeten av på ÖSK-talangen – opereras imorgon

Örebros seger över Nyköping i Svenska cupen överskuggades av att unge talangen Arvid Brorsson blev skadad. Allvarligt, skulle det visa sig. Den U18-landslagsmeriterade Brorsson fick bäras ut på bår och senare konstaterades att skenbenet var av enligt uppgifter till SVT Sport.
– Jag tyckte så synd om Brorsson. Den här matchen var hans, vi kämpade för honom, säger målskytten Prodell till Nerikes Allehanda.

Tipsa en kompis

21:25

Mästarna skakade av division två-klubben

2–1 borta mot Örebro i allsvenskan i söndags.Men när regerande cupmästaren Häcken ställdes mot division två-laget Qviding avgjordes matchen först i slutminuterna.– Vi hann väl tänka att det kunde bli en lång försäsong nästa år. Men nu är vi vidare i cupen, konstaterar Häckens mittfältare Gustav Berggren efter 3–1-segern.

Tipsa en kompis

21:01

Djurgårdens kris: Sex raka förluster

Storsatsande Djurgården är illa ute.Efter 1-4 mot Kif Örebro är laget nu uppe i sex raka förlustmatcher.Och på allvar indraget i bottenstriden.

Tipsa en kompis

20:52

Djurgården indraget i bottenstriden efter Örebro-seger

Efter Limhamn Bunkeflos seger i går var Djurgården piskat att vinna i kväll för att inte dras in i bottenstriden på allvar.
Det lyckades de inte med.
Det blev 1–4 mot Djurgården, och nu är de bara två poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Tipsa en kompis

19:56

Mardrömsbilder på ÖSK-talangen

Dystra bilder för alla ÖSK-supportrar.Arvid Brorsson tvingades bryta mötet med Nyköping i Svenska cupen efter en misstänkt fotledsskada.20-åringen bars ut på bår med rejäla smärtor.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

Filip Rogic jagas av ryska klubben

Filip Rogic sitter på ett utgående kontrakt i Örebro SK.Samtidigt finns det utländskt intresse för mittfältaren. Enligt uppgifter till SportExpressen jagas Rogic av ryska FC Orenburg som vill värva spelaren.– Det har funnits intresse för Filip under en längre period, säger Axel Kjäll.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

”Är upp till oss andra att visa vad vi går för”

Tre spelare har lämnat BK Häckens trupp i sommar.Men i allsvenskan fortsätter laget att övertyga – och i bortamatchen mot Örebro blev det en ny seger.– Det är upp till oss andra som inte spelat lika mycket att visa vad vi går för, säger målskytten Viktor Lundberg.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Bråkigt när Häcken vann på bortaplan

Häcken vann med 1-2 på bortaplan mot Örebro när Gustaf Nilsson debuterade.När Agon Mehmeti reducerade i slutminuterna uppstod det tjafs när Peter Abrahamsson försökte stoppa honom och fick gult kort.Målen stod Joona Toivio och Viktor Lundberg och därmed hakar Häcken på i toppstriden.