Tipsa en kompis

2019-07-21

Djurgården plockar in en ny målvakt

Djurgården förstärker på målvaktssidan.Det är 22-åriga Benjamin Machini som ansluter.– För mig är det här som en dröm. Jag är född Djurgårdare, säger han till klubbens hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:01

Djurgårdens kris: Sex raka förluster

Storsatsande Djurgården är illa ute.Efter 1-4 mot Kif Örebro är laget nu uppe i sex raka förlustmatcher.Och på allvar indraget i bottenstriden.

Tipsa en kompis

20:52

Djurgården indraget i bottenstriden efter Örebro-seger

Efter Limhamn Bunkeflos seger i går var Djurgården piskat att vinna i kväll för att inte dras in i bottenstriden på allvar.
Det lyckades de inte med.
Det blev 1–4 mot Djurgården, och nu är de bara två poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

Kritiken mot Djurgårdaren: ”Det borde inte få finnas på en fotbollsplan”

AFC-mittfältaren Adi Nalic kunde inte spela vidare efter Jesper Karlströms tackling i förlusten mot Djurgården. Nu ska han åka till Malmö för vidare undersökning.
– Jag tycker att det är en väldigt hård spark som egentligen inte borde få finnas på en fotbollsplan, säger Adi Nalic till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

”Jag hade gärna sett Beijmo i Djurgården”

Felix Beijmo är tillbaka i allsvenskan och på söndag möter han sitt gamla lag när Malmö tar emot Djurgården.Jesper Karlström är inte förvånad över att före detta lagkamraten bröstar upp sig inför matchen.– Han är en riktig vinnarskalle så jag är inte förvånad över det han säger, säger Karlström.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

Kujovic efter tuffa åren: ”Jag ångrar ingenting”

Djurgården leder serien och har förstärkt med en tidigare allsvensk skyttekung inför guldstriden i höst. Men Emir Kujovic har fått skralt med speltid under ett mindre lyckat utlandsäventyr.
– Jag ångrar ingenting, jag har fått mycket erfarenhet och lärt mig mycket, säger Emir Kujovic till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

Djurgårdens dystra besked: Erik Berg borta året ut

Djurgårdens mittbacksstjärna Erik Berg missar resten av säsongen, skriver den fotbollsallsvenska klubben på sin webbplats. Bergs knäproblem kräver operation och han blir därmed borta under en längre tid.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

JUST NU: Erik Berg missar hela säsongen

Erik Bergs knäskada ställer till med en tuff smäll för Djurgården i guldstriden i allsvenskan.Mittbacken blir borta resten av säsongen.– Det är oerhört tungt för mig personligen men jag ska göra vad jag kan för att stötta grabbarna hela vägen under resten av säsongen, säger Berg i ett uttalande.

Tipsa en kompis

Tuesday 20 August

Här landar Kujovic i natt: ”Här för att vinna guld”

Emir Kujovic är Djurgårdens nya vapen i guldstriden.Sent på måndagskvällen landade anfallaren i Stockholm och redan på tisdagen gör han sitt första träningspass med laget.– Jag är alltid i allsvenskan för att vinna guld, säger han till SportExpressen.