Tipsa en kompis

2019-07-20

Svenskan tystades av Juventus – fick inte uttala sig om Ronaldo

Petronella Ekroth är tillbaka i svensk fotboll efter ett år i storklubben Juventus. En stor fråga för klubben under Ekroths tid i Italien var de graverande våldtäktsanklagelserna mot herrlagets storstjärna, Cristiano Ronaldo. Något Ekroth blev förbjuden att uttala sig om.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:50

Drömminuter för MFF – stor ilska hos gästerna

Fyra minuter gav Malmö FF drömläge i Europa Leagues playoff – och skapade stor ilska hos Bnei Yehuda Tel Aviv.Linjedomaren vinkade för mål trots stora protester från gästerna.

Tipsa en kompis

19:45

Junior-Blåvitt enkelt vidare i Svenska cupen

Ett rejält juniorbetonat IFK Göteborg hade inga problem att avfärda division 4-laget Astrio på bortaplan.Efter 4-0 på Söndrums IP i Halmstad är Blåvitt vidare till gruppspel i Svenska cupen.Bland annat gjorde 15-årige Oscar Vilhelmsson sitt första A-lagsmål.

Tipsa en kompis

17:30

Stjärnornas missnöje – mot egna klubben

Manchester United har en tydlig policy.Missar klubben Champions Leagues gruppspel sänks spelarnas löner med 25 procent.En konsekvens som upprör flera av klubbens stjärnor, skriver The Sun.

Tipsa en kompis

16:33

Ken Sema om flytten: ”Tror stenhårt på det”

Ken Sema är klar för Udinese.Efter ett år i Premier League lånas den svenske mittfältaren ut, och nu hoppas han på att få mer speltid, att få bryta mönster i den italienska fotbollen och att höja sina landslagsaktier.– Jag tror stenhårt på det här, säger han till SportExpressen.

Tipsa en kompis

14:15

Är en möjlig katapult i hierarkijakten på MFF

GLASGOW. Spelar Rikard Norlings lag en viktigare match 2019?Om man vill närma sig Malmö FF i den svenska fotbollshierarkin är det spel i europeiska cuper som gäller.Det finns en väg framåt för AIK. Den går förbi Celtic.

Tipsa en kompis

13:06

Alla slåss om doldisen – kostar 1 000 000 000

Bundesliga-succén jagas av engelska giganter, Real och Barça

Tipsa en kompis

13:04

Dahlin om sitt storspel: ”Jag är så jävla tråkig”

Bäst att börja hemma? Läge att gå för knock? Fördel av att vara seedade?Johan Dahlin har storspelat på planen i sommar, allt det där utanför funderar han väldigt lite på.– Jag är jävligt tråkig, säger MFF:s stjärnmålvakt.

Tipsa en kompis

12:46

Bekräftar benbrottet – missar hela säsongen

Örebros mittbackstalang Arvid Brorsson fick bäras ut på bår under onsdagens match mot Nyköping i svenska cupen, efter en otäck skada.Den 20-årige spelaren fick en tackling samtidigt som ena foten fastnade i gräset. Nu står det klart att säsongen är över.