Tipsa en kompis

2019-07-17

Gais-fansens stöd: över 350 000 kronor

Gais är i stort behov av pengar.I samband med att Bosko Orovic fick sparken uppmanade klubben supportrarna att bidra ekonomiskt – vilket har gett resultat.På onsdagsförmiddagen var summan uppe i 365 500 kronor – och klubben räknar med mer.– I den här takten tror jag vi kommer nå över en halv miljon kronor, säger klubbens kassör Hans Aulin.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

18:42

Gattuso tar över Napoli

I går fick Carlo Ancelotti sparken från Napoli. Nu är det klart att Gennaro Gattuso tar över Serie A-klubben.

Tipsa en kompis

17:48

Nya MFF-tränaren kan få med sina gamla spelare

Fredrik Jahnfors byter ner sig tre divisioner i och med sin nya tränartjänst för Malmö FF:s damlag.Nu tror man att spelare från Dösjöbro IF:s division ett lag kommer följa sin före detta tränare till MFF trots nedgradering.

Tipsa en kompis

14:26

Lämnar nykomlingen - klar för konkurrenten

Varberg förbereder sig för allsvenskan.Då försvinner Nahom Girmai, 25, en av nyckelspelarna, till konkurrentklubben Sirius.– Vi tror att det är ett bra steg för Nahom, säger agenten Nima Modyr.

Tipsa en kompis

11:30

Han blir tränare för det nya MFF-laget

Malmö FF har gjort klart med tränare till sitt nystartade damlag.Fredrik Jahnfors ska leda laget med start i division fyra.– Fredrik är en erfaren tränare som kommer från en framgångsrik period i Dösjöbro. Där har han varit med om att bygga upp ett starkt lag som har avancerat genom divisionerna, säger sportchefen Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

11:29

I dialog med Hammarby – kan ersätta Tankovic

Muamer Tankovic är ännu inte klar för Genoa - och det är just nu oklart om övergången blir av. Men skulle mittfältaren lämna Bajen i vinter kan Rosenborgs Jonathan Levi bli landslagsmittfältarens ersättare.Spelaren har fått tillåtelse av den norska klubben att föra en dialog med Hammarby.

Tipsa en kompis

11:04

Fenger förhandlar om nytt kontrakt

Mads Fenger sitter på ett utgående kontrakt med Hammarby.Men nu lutar det i stället åt att dansken stannar i Bajen - då parterna just nu förhandlar om ett nytt kontrakt.- Vi vill förlänga med Mads, säger sportchefen Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

10:04

”AIK har huggit – utmanas av Djurgården och Bajen?”

Den 1 januari öppnar vinterns transferfönster.Här listar SportExpressens Daniel Kristoffersson tio värvningar som de allsvenska klubbarna drömmer om att få hem till säsognen 2020.

Tipsa en kompis

07:14

Dags för Rosenbergs sista show

På torsdag har Malmö FF möjligheten att för andra året i rad ta sig vidare i Europa League. Blir det avancemang blir det utan lagkaptenen Markus Rosenberg. Han lägger skorna på hyllan efter drabbningen i Parken mot FC Köpenhamn.
– De senaste månaderna har det ändå varit att man har någonting kvar. Sista bortamatchen i allsvenskan, sista hemmamatchen... Nu är det verkligen sista, det känns skumt, säger Rosenberg.