Tipsa en kompis

2019-07-11

”Zlatan kan fejka en skada för att slippa”

Zlatan Ibrahimovic står inför sitt tuffaste spelschema någonsin i USA.Svensken är pressad till att resa 10 000 kilometer och spela tre matcher på en vecka.Om han vill undvika en påtvingad avstängning av MLS så finns få utvägar.– Ett alternativ för Zlatan är att fejka skada, säger Los Angeles Times expert Kevin Baxter.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Zlatans mål nominerat till säsongens vackraste

Zlatan Ibrahimovic snurrsparkade in karriärens 500:e mål i en ligamatch mot Toronto i höstas. Nu är målet nominerat till Fifas Puskás award, priset för den gångna säsongens vackraste mål.

Tipsa en kompis

Monday 19 August

Zlatan nominerad till Årets mål av Fifa

Zlatan Ibrahimovic kan vinna pris för Årets mål på Fifa-galan.Svenskens fullträff från september 2018 är nominerad.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

”Det var mycket snack om det före matchen”

CARSON. Två gamla svenska landslagskompisar mot varandra i MLS.Zlatan Ibrahimovic, 37, mot Gustav Svensson, 32.Det slutade oavgjort, 2-2 när Svenssons Seattle Sounders gästade Los Angeles och Galaxy i natt, svensk tid.– Det var mycket snack om Zlatan i vårt omklädningsrum före matchen. Alla vet att han är ligans farligaste forward och då får man inte ge honom det utrymme han fick i kväll, säger Gustav Svensson till SportExpressen i omklädningsrummet efteråt.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Zlatans egna ord om missen: ”Grämer mig”

CARSON/STOCKHOLM. Zlatan slog till med två nya mål i natt.Men han missade samtidigt ett drömläge – och efter en sen kvittering fick hans Galaxy nöja sig med oavgjort.–Jag borde ha gjort ett mål till, det grämer mig, säger Zlatan efter matchen.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Två nya mål för Zlatan när Galaxy kryssade

Som vanligt handlade mycket om Zlatan Ibrahimovic när hans L.A Galaxy tog emot Seattle Sounders. Efter ett mål på nick och ett på straff såg Zlatan ut att ha avgjort men efter ett snöpligt självmål i den 82:a så blev det delad pott i Los Angeles.

Tipsa en kompis

Sunday 18 August

Här fortsätter Zlatan sin stora målshow

CARSON. Målfesten fortsätter för Zlatan Ibrahimovic, 37.Med två nya mål räddade han oavgjort, 2-2, för LA Galaxy mot Seattle Sounders i morse, svensk tid.Och än en gång kom en av fullträffarna på straff, hans sjätte straffmål den här säsongen i MLS.Resultatet var en bedrift, då Galaxy drabbades av en utvisning redan efter drygt fem minuter och tvingades spela resten av matchen med tio man.Men man hämtade upp ett 0-1-underläge och hade ledningen med 2-1 med knappt tio minuter kvar.Zlatan är nu uppe i 20 mål på 21 matcher den här säson...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Friday 16 August

”Säker på att Zlatan är två olika personer...”

AIK:s före detta spelare, Nisse Johansson, menar på att han inte känner igen bilden media målar upp av Zlatan Ibrahimovic.I podcasten Studio allsvenskan säger han att ”Ibra” är en helt annat person privat.– Jag är säker på att Zlatan är två olika personer. Den bilden jag ser av honom i media ser inte jag han privat. Till exempel när han frågar om man vad gör mot måsskit på bryggan, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

Uppmaningen: De borde värva Zlatan

Zlatan Ibrahimovic är 37 år gammal – men platsar fortfarande i Serie A.Det menar i alla fall den förre Juventus-presidenten Luciano Moggi. – Han hade blivit mer än bara användbar, säger Luciano Moggi.