Tipsa en kompis

2019-06-25

”Då är jag helt övertygad om att Tarik stannar här”

Den 17:e juli öppnar det svenska transferfönstret. För SportExpressen berättar Björn Wesström om lagbygget, kontraktsförhandlingarna med Tarik Elyounoussi och utmaningen att behålla några av nyckelspelarna i sommar.– Då är jag helt övertygad att Tarik stannar här, säger AIK:s sportchef.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:50

Utredningen mot polisbanderollerna fortgår

I matchen mellan AIK och Örebro höll hemmasupportrar upp banderoller där man hängde ut poliserna som sköt Eric Thorell. Banderollerna polisanmäldes och utredningen fortgår.

Tipsa en kompis

Igår 09:35

Hammarbys prislapp på Muamer Tankovic

Tony Gustavsson har bud • AIK:s nyförvärv • Nytt avsnitt av Disco & Noa ute nu

Tipsa en kompis

Monday 18 November

Stänger läktaren – för att locka större publik

AIK vill öka årskortsförsäljningen och locka mer publik till sina hemmamatcher 2020. Då väljer klubben att stänga ner det översta etaget på Friends arena.– Principen ”folk drar folk” är en effekt vi av erfarenhet vet fungerar, säger AIK:s biljett- och marknadschef Fredrik Söderberg.

Tipsa en kompis

Friday 15 November

Nära att plocka in landslagsspelare

BUKAREST. Här är spelaren som ser ut att bli AIK:s nästa nyförvärv.Klubben förhandlar just nu med Vasalund om att köpa loss den kenyanske vänsterbacken Erick Otieno, 23.- Spelaren i fråga håller hög allsvensk klass och flera klubbar är intresserade, säger Vasalunds sportchef Chengis Rehman.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

Polisen: ”Viktig signal mot den organiserade brottsligheten”

Efter en friande dom i Stockholms tingrätt fälls den förre AIK-spelaren och ytterligare en man nu i hovrätten för mutbrott. Fredrik Gårdare, poliskommissarien som leder aktionsgruppen mot kriminella inom idrotten, är nöjda med utfallet: ”Det är en viktig signal mot de kriminella nätverk som inblandade i matchfixning”

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

Försvarsadvokaten Johan Åkermark: ”Min klient är chockad och besviken”

– Jag har precis pratat med min klient (den före detta AIK-spelaren) och han är chockad och besviken över domen, säger försvarsadvokaten Johan Åkermark till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

Tidigare AIK-spelare fälls för mutbrott

Idag kom hovrättsdomen mot den tidigare AIK-spelare som stod misstänkt för matchfixning. Efter en friande dom i tingrätten fälls han nu i hovrätten och blir dömd till villkorlig dom och dagsböter för givande av muta.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

Förre AIK-stjärnan döms i hovrätten

Hovrätten ändrar tingsrättens friande dom för Dickson Etuhu och en före detta elitspelare och dömer männen för givande av muta till villkorlig dom och dagsböter.Det meddelade Svea hovrätt klockan 11.00 på onsdagen.Etuhu stod tillsammans med en för detta elitspelare åtalad för att ha försökt muta AIK:s målvakt Kenny Stamatopolous.