Tipsa en kompis

2019-06-11

MFF:s trumfkort inför sommaren

MALMÖ. Om exakt en månad inleder Malmö FF vägen mot ett nytt gruppspel i Europa League.Jämfört med förra årets bragdäventyr har MFF en stor fördel som talar för ny succé – allsvenskan.– Det betyder jättemycket, säger lagkaptenen Markus Rosenberg.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:53

Markus Rosenberg sjuk – tvingas stå över match

Markus Rosenberg missar Malmö FF:s genrep inför Europa League-mötet med Dynamo Kiev.Lagkaptenen är sjuk.– Den här matchen ger oss en bra chans att se fler spelare i matchträning, säger MFF-tränaren Uwe Rösler till mff.se.

Tipsa en kompis

Sunday 17 November

Pontus Jansson lagkapten i avslutande EM-kvalmatchen: ”En stor ära”

I morgon avslutar herrlandslaget EM-kvalet mot Färöarna.
Då ersätter Pontus Jansson Andreas Granqvist som lagkapten.
– En stor ära, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 17 November

”Får själva lista ut om han spelar eller inte”

Albin Ekdal och Gustav Svensson missar mötet med Färöarna.Pontus Jansson blir lagkapten – och förbundskapten Janne Andersson passade på att skoja om startelvan.– Ni får lista ut själva om Granqvist spelar eller inte, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

MFF:s plan inför rysaren mot Kiev

Om två veckor tar Malmö FF emot Dynamo Kiev i en Europa League-rysare.Nu har MFF lagt planerna för succé i den matchen.Nästa onsdag tar man emot danska Odense i en träningsmatch på Stadion.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

Klart: HIF drar in mer pengar än Malmö FF

Helsingborgs IF har 2019 kämpat för så väl allsvensk kontrakt som med ekonomin.Men här är en god nyhet.Klubben får mest pengar av alla från Svenska Spels Gräsroten.– Gräsrotens bidrag är väldigt värdefullt för oss, säger Jonas Ohlander, ungdomsansvarig i HIF.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 November

JUST NU: Flera spelare saknas

LARNACA. Pierre Bengtsson, Pontus Jansson och Karl-Johan Johnsson står över dagens träning.Bengtsson har fortsatt problem med en höft, Jansson har fått ett skott på foten och var hårt lindad under gårdagen.- Pierre Bengtsson, Karl-Johan Johnsson och Pontus Jansson rehabtränar i dag. Små känningar men inget alarmerande, skriver landslagets pressansvarige Ester Kristiansson.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 November

”Jag fick böter efteråt men det var det värt”

LARNACA. Pontus Jansson lämnade London för att stå i klacken när Malmö FF mötte FC Köpenhamn i Europa League.Det kostade honom 1244 kronor - då han kom försent till Brentfords träning dagen efter matchen.- Jag fick böter, men det var det värt, säger landslagsförsvararen, som nu ska försäkra sig om att klubben låter honom åka på Markus Rosenbergs sista hemmamatch med Malmö FF.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 November

Två spelare saknades – och Jansson bröt

LARNACA. Pierre Bengtsson och Gustav Svensson saknades på Sveriges första träning på Cypern. Pontus Jansson tvingades också avbryta träning för att linda foten.