Tipsa en kompis

2019-06-03

”Min första tanke var inte att komma hem”

Mikael Boman återvänder till svensk fotboll.Skyttekungen är klar för gamla klubben Halmstad efter en tuff tid i Danmark.– Vi kom överens om att det vore bra för mig att hitta något nytt. Min första tanke var inte att komma hem till Sverige och spela i Superettan om jag ska vara ärlig, erkänner han och berättar vad det ändå var som fick honom att välja HBK.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Falkenberg

Grundat år: 1928

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Thursday 28 November

Han gör comeback – efter hälsoproblemen

Tim Erlandsson, 22, gör comeback på allvar efter problem med psykisk ohälsa.GT kan berätta att målvakten ersätter Hampus Nilsson i Falkenberg.Han väntas inom kort skriva på för klubben.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 November

Sex spelare tvingas nu lämna klubben

Sex spelare tvingas lämna Falkenbergs FF. Det meddelar den allsvenska klubben på onsdagen.– Samtliga har, några mer på plan, andra mer vid sidan om, varit med och medverkat till vår framgång de senaste åren, säger sportchefen Håkan Nilsson i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Taktiken som säkrade kontraktet: ”Filmscenario”

FALKENBERG. Gå för säkrat kontrakt eller skydda kvalplatsen?Det var den stora frågan för Falkenbergs tränare Hasse Eklund i de skälvande slutminuterna.– Det var en svår balansgång, säger Hasse Eklund.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Säkrade kontraktet – i matchens sista minut

FALKENBERG. Falkenbergs FF spelar allsvenskt även 2020.Det avgörande målet satt dock långt inne...– Det går inte, jag kan inte beskriva hur mycket det här betyder, säger Nsima Peter, som sköt in 1–0 i 92:a minuten.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Falkenberg kvar i allsvenskan – avgjorde på stopptid

Falkenberg var på väg mot ett jobbigt kvalspel för att hålla sig kvar i allsvenskan. Men på stopptid, efter flera bra chanser, avgjorde forwarden Nsima Peter.
Glädjen efteråt bland hemmasupportrarna var monumental.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

Flyttas ned efter 0-1 på stopptid

Drama i jakten på SM-guldet – men även bottenstriden blev en rysare in i det sista.Falkenberg gjorde 1-0 på stopptid mot AFC Eskilstuna, en seger som innebär säkrat kontrakt.Samtidigt står det klart att Kalmar tvingas till kval, medan Eskilstuna och Gif Sundsvall flyttas ner till superettan.

Tipsa en kompis

Saturday 2 November

”Hela Falkenberg tror på det här”

För tre år sedan åkte Jacob Ericsson, 26, ur allsvenskan med Gefle.Det är ett öde han hoppas undvika i eftermiddag när hans Falkenberg spelar sin ödesmatch mot AFC Eskilstuna.– Vi har hemmaplan, hela Falkenberg tror på det här och så tog vi en stark seger borta senast, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 27 October

ÖFK i stort sett klara trots förlusten

Östersunds FK förlorade mot Hammarby i näst sista omgången men efter AFC Esklistuna kryss mot Sirius så är laget näst intill klara för nästa års allsvenska.
Endast Falkenberg kan gå om men då krävs de att dom tar in 19 mål i sista omgången.
– Man vet aldrig men det ska mycket till, säger Dina Islamovic till SVT Sport.