Tipsa en kompis

2019-05-17

Uppgifter: Stängs nu av efter bråket

Zlatan Ibrahimovic kopplade nacksving på motståndarmålvakten Sean Johnson.Det skulle han inte ha gjort.Nu stängs Ibrahimovic av i två matcher, enligt ESPN.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:10

Nilla Fischers återkomst till allsvenskan

Nilla Fischer är tillbaka i allsvenskan efter många framgångsrika år i Europa och här senast ett bronsäventyr i Frankrike. Idag åker Fischers nygamla klubb Linköping till Eskilstuna med chansen att gå upp på samma poäng som ligatvåan Rosengård.
– Jag ser verkligen fram emot att komma in och förhoppningsvis hjälpa laget att vinna ikväll, säger Fischer till SVT Sport.

Tipsa en kompis

15:57

Fekir klar – tredjedel av ”Liverpools pris”

Real Betis uppges ha gjort klart med stjärnan till superpris

Tipsa en kompis

15:56

Kris i Öster – då agerar klubben

Sist i superettan – då försöker Öster värva sig ur krisen.Inom loppet av en vecka har nyförvärven James Keene och Johan Persson presenterats.Nästa spelare på väg in är Johannes Vall, enligt sajten minboll.se.

Tipsa en kompis

14:42

AIK:s bomb – gör klart med Bahoui och Michel

AIK är bara detaljer från en dubbelvärvning.Enligt SportExpressens uppgifter är AFC Eskilstunas mittback Felix Michel och Nabil Bahoui små detaljer från att bli klara.Allt talar för att duon presenteras som ”Gnagets” nästa värvningar inom en vecka.

Tipsa en kompis

14:27

Malmö kan ställas mot holländskt motstånd

Emil Bergström och Simon Gustafsson kan komma att få besöka Malmö Stadion med sitt FC Utrecht. Det står klart efter att Europa League-lottningen till den tredje kvalomgången i dag lottades. För de andra två svensklagen väntar mindre namnkunnigt motstånd.

Tipsa en kompis

14:12

Tuff lottning för MFF i Europa League

Vinnaren mellan FC Utrecht (Nederländerna) och HSK Zrinjski (Kroatien).Det är laget Malmö FF får möta i en eventuell tredje kvalomgång i Europa League.

Tipsa en kompis

13:01

Ratades av Blåvitt – nu klar för GAIS

Han ratades av IFK Göteborg tidigare under våren.Nu står det klart att talangen Måns Saebbö, 19, är klar för lokalrivalen GAIS.