Tipsa en kompis

2019-01-13

JUST NU: Rasmus Elms framtidsbesked

Rasmus Elm, 30, stannar i Kalmar FF.Efter många spekulationer förlänger nu klubbikonen kontraktet över 2019.– Jag velat avvakta lite med allt som hänt runt föreningen och se att det blir en förändring åt rätt håll, säger Elm till klubbens hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

22:53

HIF testar en ny målvakt – bänkad i Premier League

Helsingborgs IF är på väg att plocka in en målvakt som varit med i Premier League-klubben Newcastle Uniteds.28-årige Olle Söderberg, senast i Kalmar FF, ska träna med nya allsvenskarna HIF i veckan och även spela en träningsmatch.

Tipsa en kompis

19:05

Talangen avslöjar Blåvitts intresse

Thomas Isherwood, 20, har nämnts som ett tänkbart nyförvärv i IFK Göteborg.Nu avslöjar den före detta Bayern München-spelaren Blåvitts intresse.– Jag vet att de är intresserade, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

18:44

Tottenhams mardröm: ”Kan inte tro sina ögon”

Harry Kane är redan skadad.Nu håller Spurs-fansen andan – efter att Dele Alli haltat av derbyt mot Fulham.– Pochettino kan inte tro sina ögon. Det här är det sista Tottenham behöver, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viasat.

Tipsa en kompis

18:20

Uppgifter: Fjellström lämnar nu Malmö FF

Malmös FF:s assisterande tränare Jens Fjellström, 52, lämnar klubben.Uppgifterna presenteras av Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

16:23

”Blir förbannad – hur kan han missa den?!”

Manchester City vann komfortabelt med 3-0 borta mot Huddersfield.Förmodligen snuvades de på ytterligare ett mål.– Herregud, när jag ser reprisen blir jag förbannad. Hur kan domaren missa den, säger experten Martin Åslund i Viasat.

Tipsa en kompis

15:38

Svenske 18-åringen gjorde debut i Serie A

Känner ni till Dejan Kulusevski?Lägg namnet på minnet.Den 18-årige svensken fick på söndagen göra debut i Serie A när Atalanta körde över Frosinone med 5-0.

Tipsa en kompis

15:04

”Ingen har imponerat lika mycket – superb”

Ny seger för Manchester United.Ny stormatch av Victor Nilsson Lindelöf.Precis som vanligt efter Ole Gunnar Solskjaers inträde i klubben hyllas nu svensken för sin insats.”Årets spelare - förmodligen den i United som imponerat mest”, skriver The Suns Dream Team-sida.

Tipsa en kompis

Igår 07:26

”Det är tråkigt att det blir så för mina barn”

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Los Angeles för att vinna.
I sin första intervju inför säsongen berättar svensken om spelet bakom nya kontraktet, sina känslor för barnen – och bjöd också publiken på en groda.
– Att komma sexa och sen vinna ligan är som att trilla in på ett... i Sverige kallar vi det bananskal, säger han enligt Los Angeles Times.