Tipsa en kompis

2018-10-04

Henrik Larssons första ord om det nya jobbet

Henrik Larsson åkte ur allsvenskan med Helsingborgs IF, lämnade klubben och svensk fotboll.Nu är han tillbaka – och jobbar gratis.– Jag har inget kontrakt med Ängelholm, och jag tar ingenting betalt, säger Larsson till solidsport.com.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 5 April

Topplaget saknar spelduglig gräsplan

Halmstads BK:s sista träning inför hemmapremiären mot Örgryte fick ske på konstgräs.Trots vårvädret finns ingen spelduglig gräsplan – och klubben får inte beträda Örjans Vall än.– Det är klart att det inte är optimalt att träna på konstgräs när man har en gräsplan som matcharena, säger HBK-tränaren Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Tuesday 2 April

Målvaktsstjärnan blir borta hela vårsäsongen

Pär Hansson missade Helsingborgs IF:s allsvenska premiär.Nu är det klart att målvakten kan vara tillbaka först till höstsäsongen.– Vi kan bara konstatera att det har gått alldeles, alldeles för fort. Man har underskattat den kraft det innebär att stå i mål i fotboll. Under samma resa har man upptäckt att ligamentet inte är tillräckligt starkt. Jag behöver därför de här månaderna för att kunna gå på igen, säger Hansson till Helsingborgs Dagblad.

Tipsa en kompis

Friday 25 January

Pär Hansson: ”Det är små marginaler i livet”

Den otäcka nackskadan håller alltjämt Pär Hansson borta från spel.Men målvakten är inställd på att vakta Helsingborgs mål i den allsvenska premiären.– Det är ett högst rimligt mål, säger Pär Hansson.

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

Här pratar Blåvitts trotjänare japanska

Ljusshow, rökmaskin och pampig entré.Emil Salomonsson, 29, har presenteras av sin nya klubb.Och högerbacken passade på att prata japanska.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Blåvitt kan vara på väg att göra årets värvning

Hemvändare som blockerar inkommande samtal?Fler skämt om Ica-löner än ersättare till Emil Salomonsson?Att det är långt kvar till ett slagkraftigt IFK Göteborg är en underdrift – men frågan är om man inte är på väg att göra en av årets bästa värvningar.

Tipsa en kompis

Monday 31 December

Blåvitts trotjänare presenterad i Japan

Det har varit klart ett tag.Men nu är Blåvitt-veteranen Emil Salomonsson, 29, presenterad av sin nya klubb.”Vi är glada att meddela att Emil Salomonsson har bestämt sig för att gå med i Sanfrecce Hiroshima”, skriver den japanska klubben på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Friday 28 December

Roar Hansen är klar för ny klubb

Han förde Öster tillbaka till allsvenskan 2012 och tränade Helsingborgs IF 2013 och 2014.Nu är Roar Hansen klar för Ängelholms FF.– Det känns både roligt och spännande. Det känns lite grann som att man börjar med ett projekt som ska byggas inför framtiden, säger tränaren till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Thursday 27 December

Uppgifter: Här är Blåvitt-profilens nya klubb

GÖTEBORG. För två veckor sedan stod det klart att IFK Göteborg förlorar Emil Salomonsson, 29.Nu är Blåvitt-profilen klar för japanska Sanfrecce Hiroshima, uppger sajten Fotbolltransfers.com.