Tipsa en kompis

2018-09-20

”Zlatans sätt att vara är ett problem för barnen”

I många år har det pratats om hur föräldrar och tränare uppträder kring barn- och ungdomar som håller på med idrott i Sverige.Ändå märks ingen positiv förändring.Tjugo procent lider av negativt inflytande från sina föräldrar och barn som slutar med sport blir allt yngre.– Jag tycker tyvärr att det går åt fel håll, säger idrottspsykologen Johan Fallby.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:50

SVT fälls – efter Zlatan-intervjun

I mars i år öppnade Zlatan Ibrahimovic sitt padelcenter.SVT var på plats för en intervju som sändes i Sportnytt den 1 mars.För det inslaget fälls nu SVT för otillbörligt gynnande av Granskningsnämnden och tvingas böta.

Tipsa en kompis

11:32

Förnekar orden som sprids över världen

Mino Raiola citeras i ett uttalande som kan komma att forma klienten Zlatan Ibrahimovics omedelbara framtid.Men till SportExpressen säger demonagenten att citaten är fabricerade.

Tipsa en kompis

10:56

Zlatan överraskade pojklaget som överlevde grottkatastrofen

Kampen för att rädda tolv pojkar och deras fotbollstränare ur en grotta i Thailand blev en världsnyhet under sommaren. I helgen var de thailändska pojkarna med i den amerikanska talkshowen ”The Ellen DeGeneres Show” och fick sig en överraskning när en av deras idoler, Zlatan Ibrahimovic, kom in i studion.

Tipsa en kompis

10:17

Zlatan: ”Det här är det bästa laget i världen”

I 18 dygn kämpade tolv thailändska pojkar mot köld och väta, fast i en grotta.Nu har de hyllats av Zlatan Ibrahimovic, som överraskade killarna med ett möte i amerikansk tv.– Jag trodde att jag var modig, men de är modigare än vad jag är, säger Zlatan i programmet "Ellen DeGeneres Show".

Tipsa en kompis

Saturday 13 October

Slår hål på drömflytten: ”Kommer inte att hända”

Zlatan Ibrahimovic ryktas vara på väg mot en återkomst i Manchester United.Men det lär knappast bli av, förutspår Liverpool-legendaren Steve Nicol.

Tipsa en kompis

Friday 12 October

Zlatan visar upp lyxköpet – så mycket kostar bilen

Zlatan Ibrahimovic har fått tillökning i bilsamlingen.Det senaste lyxköpet:En splitterny Ferrari Portofino.Svensken har setts köra runt med bilen i Beverly Hills i veckan – och den är knappast gratis.

Tipsa en kompis

Friday 12 October

Uefa kan stoppa Zlatans drömflytt

Zlatan Ibrahimovic och Milan ser båda ut att arbeta mot en återförening.Men Uefa kan kliva in och sätta käppar i hjulet för svensken.

Tipsa en kompis

Thursday 11 October

Hyllades av Zlatan – och försvann plötsligt

Uppväxt på Rosengård, upplockad av Malmö FF, tidig flytt till Holland och en fotbollstalang utöver det vanliga.Det var sannerligen inte svårt att jämföra Labinot Harbuzi med den störste.I dag sörjer fotbolls-Sverige 32-åringens död.Det här är historien om ”den nye Zlatan”, som pekades ut som en av landets största talanger någonsin, men som plötsligt försvann från fotbollsscenen.