Tipsa en kompis

2018-09-20

En mardröm för MFF – gör tre mål per match

Koninklijke Racing Club Genk.Det är inte Juventus som 2014 eller Paris Saint Germain som 2015.Det är inte ens AZ Alkmaar 2011.Det är absolut svårt – men långt ifrån omöjligt för Malmö FF.Här är det viktigaste du behöver veta om MFF:s premiärmotstånd.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Juventus

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 9 October

Kravet: ”Sa att jag var tvungen att klippa mig”

Glenn Strömberg, 58, har just skrivit på för ytterligare tre år som expertkommentator i tv.Den förre fotbollsstjärnan har i hela sitt liv älskat att vara på de stora arenorna.Redan när han var två år fick han följa med sin pappa till Ullevi och se allsvensk fotboll – och ishockey med Frölunda.– Pappa hade en blå bag som han placerade mig i på läktaren. En kaffetermos på ena sidan och en termos te på den andra för att hålla värmen. Och tidningspapper som stöd för att jag inte skulle ramla, berättar Strömberg.I denna öppenhjärtiga int...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Saturday 6 October

Experten om Juventus uttalande: ”Totalt oväsentligt”

SVT:s fotbollsexpert Markus Johannesson tycker inte att Juventus uttalande om våldtäktsanklagade Cristiano Ronaldo var särskilt smart.
– Jag tycker generellt man ska vara försiktig med uttalanden över huvud taget innan rätten haft sin gång. Och det tycker jag är bättre att Juventus också gör, säger Johannesson.

Tipsa en kompis

Friday 5 October

Ilskan mot Juventus – efter orden om Ronaldo

Cristiano Ronaldo anklagas för våldtäkt.Stjärnan själv nekar till anklagelserna – och på torsdagen ställde sig Juventus bakom stjärnan.Nu möts klubben av kritik för hur de uttryckte sig i uttalandet om portugisen.

Tipsa en kompis

Thursday 4 October

Juventus första ord efter anklagelserna

Cristiano Ronaldo anklagas för våldtäkt, något han nekar till.Nu har han anställt kändisadvokaten David Chaffner att företräda honom, samtidigt som flera av hans sponsorer uttrycker sin oro över anklagelserna mot Ronaldo.

Tipsa en kompis

Tuesday 2 October

Lika många mål som Ronaldo – i en match

Utan avstängde Cristiano Ronaldo.Men Juventus kan göra mål ändå.Anfallsstjärnan Paulo Dybala gjorde under tisdagskvällen hattrick hemma mot Young Boys i Champions League.

Tipsa en kompis

Tuesday 2 October

”Lämnade efter Ronaldo- bråk – aktuell för United”

Giuseppe Marotta lämnade sitt uppdrag som klubbdirektör och vd i Juventus i dagarna.Nu rapporterar italiensk media att han kan dyka upp i Manchester United.

Tipsa en kompis

Saturday 29 September

Sa att det var dödsstöten – svårt att inte ge dem rätt

Juventus håller på att slakta den italienska ligan.Åtta raka segrar trots enbart tre mål av Cristiano Ronaldo.Tänk när han kommer igång på allvar.

Tipsa en kompis

Saturday 29 September

Juves mäktiga vändning – rycker nu ifrån Napoli

Juventus är ostoppbart.Serie A-giganten låg under hemma mot titelutmanaren Napoli – men vände och vann med 3-1.Juve är nu uppe i sju raka segrar i ligaspelet.