Tipsa en kompis

2018-08-17

Felträffen räckte för Falkenberg – tar stort kliv mot Allsvenskan

Falkenberg är ny serieledare efter att Robin Östlinds snedträff räckt till en 1-0-seger i derbyt mot Halmstad.
– Jag träffade bollen och den gick in, men ärligt talat var det en snedträff. Men det ställde också Malkolm (Nilsson), säger Robin Östlind til, C More efter matchen.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Falkenberg

Grundat år: 1928

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 09:00

Asbaghi på läktaren hemma mot AFC

Det var i slutskedet av IFK Göteborgs kaotiska möte med Falkenberg som huvudtränaren Poya Asbaghi avvisades.En avvisning som innebär att han nu får följa hemmamatchen mot AFC Eskilstuna från läktaren.– Ibland kan jag tycka att vi spelare och ledare förväntas vara maskiner och reagera som maskiner, säger Asbaghi.

Tipsa en kompis

Saturday 20 July

Tre mål av Rogic i Örebros islossning

Ödesmatch för Örebro hemma mot Falkenberg – då klev Filip Rogic fram och gjorde tre mål i 4-0-segern.

Tipsa en kompis

Saturday 20 July

Rogic slog till med hattrick – i krossen mot Falkenberg

I matchen mellan Örebro–Falkenberg handlade det mesta om Filip Rogic.26–åringen slog nämligen till med ett hattrick när Falkenberg krossades med 4–0.

Tipsa en kompis

Thursday 18 July

Efter utbrottet – Sebastian Eriksson anmäls till disciplinnämnden

IFK Göteborgs Sebastian Eriksson var ursinnig efter att hans lag tappat sin ledning mot Falkenberg i matchens sista sekunder. Nu har domarteamet anmält Eriksson till disciplinnämnden.

Tipsa en kompis

Thursday 18 July

JUST NU: Anmäls efter utbrottet

Blåvitt hade en 1–0-ledning i matchen mot Falkenbergs FF.I slutsekunderna lyckades dock Falkenberg kvittera och under C mores intervju efter matchen hördes ett vansinnesutbrott från Sebastian Eriksson.Matchens domarteam har nu anmält spelaren till disciplinnämnden.– Domarna har valt att anmäla spelaren för olämpligt uppträdande, säger Pierre Blomqvist, disciplinnämndens sekreterare.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 July

Beskedet: Lasse Vibe missar matchen mot AFC

Det var i matchen mot Falkenbergs FF som Lasse Vibe fick kliva av matchen tidigt.Efter matchen sa klubben att det berodde på en muskelbristning i låret.Han genomgick en MR-undersökning i måndags och resultatet visade på en blödning i baksida lår – och han missar matchen mot AFC.– Det är inget allvarligt, han är redan i full gång med sin rehab, säger IFK Göteborgs lagläkare Jon Karlsson

Tipsa en kompis

Sunday 14 July

Eriksson kan slippa straff för utbrottet

Det var heta känslor efter IFK Göteborgs oavgjorda match mot Falkenberg.Sebastian Eriksson var så frustrerad i spelartunneln att hans skrik hördes in i tv-intervjun med Robin Söder.Nu meddelar fotbollförbundet att Eriksson inte kommer bli anmäld av matchdelegaten.

Tipsa en kompis

Saturday 13 July

Kalldusch för ”Blåvitt” i 96:e minuten

6214 åskådare innebar publikrekord för Falkenberg. På planen snuvade man ett irriterat IFK Göteborg på segern efter 1-1 i matchminut 96.
– Det är inte lätt att hålla igen känslorna nu, säger gästernas tränare Poya Asbaghi till C More.