Tipsa en kompis

2018-07-23

Supertalangens snäva mål frälste Norrköping – hakar på i toppen

Trots mängder med chanser var det endast en 19-åring som lyckades göra mål för IFK Norrköping. Men det räckte – Peking vann med 1-0 och hakar på Stockholmslagen i toppen av den Allsvenska tabellen.
– Våra första 20 minuter är de bästa vi presterat i år och sammantaget var det bra, säger IFK Norrköpings tränare Jens Gustafsson till C More.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Falkenberg

Grundat år: 1928

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 17 February

Öster skrällde i dimman – slog allsvensk nykomling

Öster fick en drömstart i cupen.I tät dimma vann superettanlaget mot skadadedrabbade allsvenska nykomlingen Falkenbergs FF.

Tipsa en kompis

Wednesday 6 February

”Kom ofta fram folk och vill prata fotboll”

Från Malmö via Falkenberg och Mariehamn till Ratchaburi Mitr Phol i Thailand.För landslagsmannen Amin Nazari, 25, är ett nytt stort äventyr på väg att ta vid.– Folk har kommit fram till mig på stan, säger Nazari.

Tipsa en kompis

Monday 4 February

Miljardär på surströmming – tar över allsvenska klubben

Legendariske Lars-Eric Nilsson, 75, slutar som ordförande i Falkenbergs FF.Nu tar miljardären Patrik Hannell, 53, vars förmögenhet grundats på surströmming, över.– Att ta över efter Lars-Eric är som att bli tränare efter Alex Ferguson, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Kopplades ihop med Blåvitt – klar för sydkoreansk klubb

Chisom Egbuchulam, 26, lämnar Sverige.Falkenbergs skyttekung är klar för sydkoreanska Suwon FC.– Han kommer att vara deras spjutspets och kommer att spela som ”nia”, säger hans agent Rotimi Fernandez Dawodu enligt allnigeriasoccer.com.

Tipsa en kompis

Tuesday 8 January

Djurgårdens stjärna väljer att byta namn

Alla Dif-tröjor med Erik Johanssons namn på baksidan kommer snart att bli hopplöst inaktuella.Den forne landslagsmannen ska nämligen byta – och ta Carina Bergs efternamn.– Jag hade inga problem med det, det var jag som ville ta det faktiskt, säger Johansson till FotbollDirekt.

Tipsa en kompis

Friday 4 January

Stojan Lukic lägger av – blir tränare i Örgryte

Stojan Lukic, 39, lägger handskarna på hyllan och blir assisterande tränare i Örgryte.– Jag ser redan fram emot att börja jobba hårt, säger han.Nu vill klubben värva en målvakt från Malmö FF, uppger GP.

Tipsa en kompis

Saturday 29 December

Allsvenska nykomlingens smäll – tappar skyttekungen

Han gjorde elva mål för Falkenberg i superettan i fjol.Nu tappar den allsvenska nykomlingen anfallaren Erik Pärsson, 24, till Grekland.Pärsson har skrivit på för grekiska OFI Kreta.

Tipsa en kompis

Thursday 27 December

Skyttekungen förnekar deal med IFK Göteborg

Chisom Egbuchulam har påståtts vara klar för IFK Göteborg.Men nu dementerar Falkenbergs skyttekung uppgifterna.–Det stämmer inte alls. Jag blev väldigt överraskad av att läsa det, säger anfallaren till Fotbolldirekt.