Tipsa en kompis

2018-07-18

Avslöjar: Guldhjälten är tillbaka i Malmö FF

Det har spekulerats, diskuterats och analyserats men inget har varit klart.Förrän nu.Kvällsposten kan avslöja att Guillermo Molins är klar för en återkomst i Malmö FF.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:21

Pressen på Besiktas: "Jobbigt för dem"

MALMÖ/ISTANBUL. Bara bortaseger mot Besiktas kan ta Malmö FF vidare.Olof Persson vet exakt hur man gör.– Det var en fin upplevelse, säger MFF:s assisterande tränare.

Tipsa en kompis

14:14

Här är allsvenska spelprogrammet – heta premiärmatcher

Det allsvenska spelprogrammet är nu släppt. Premiäromgången bjuder på flera heta matcher – som AIK mot Östersund, Helsingborg-Norrköping samt Malmö-Häcken.

Tipsa en kompis

Igår 12:11

Stor polisbevakning på MFF-rysaren i EL

Lite mer än 500 MFF-supportrar åker till Istanbul för att heja fram Malmö FF till Europa League-avancemang mot Besiktas.Säkerheten ska garanteras med hjälp av en rejält tilltagen polisstyrka.– Det är ofta hög polisnärvaro när det är fotboll i Turkiet, säger MFF:s SLO Pierre Nordberg.

Tipsa en kompis

Monday 10 December

Stjärnan sjuk - missade träning inför rysarmötet

Tre dagar till måstematchen mot Besiktas i Istanbul.Då saknades stjärnbacken Rasmus Bengtsson på Malmö FF:s träning.– Han är förkyld, säger klubbens fysioterapeut Jesper Robertsson.

Tipsa en kompis

Sunday 9 December

Hoppet inför Besiktas – MFF har aldrig varit bättre

På torsdag måste Malmö FF göra något man aldrig gjort förut –vinna en europeisk gruppmatch på bortaplan.I ryggen med sig till Istanbul har MFF ett hemmafacit som aldrig någonsin varit bättre.– Jag har en positiv känsla inför matchen, säger Oscar Lewicki.

Tipsa en kompis

Saturday 8 December

Dottern om stödet: ”Det är värmande”

Fotbollssverige är i sorg efter Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppssons plötsliga bortgång.Nu vill närmaste familjen tacka för det fina stödet.–Det är värmande med dem många kloka och fina ord som utryckts om Håkan i denna svåra stund, säger Annie Jeppsson, dotter till Håkan.

Tipsa en kompis

Saturday 8 December

“Jag har blivit av med två goda vänner nu”

Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson gick hastigt bort vid en ålder av 57 år.Under helgen hedras han med en minnesplats på stadion.–Det känns väldigt hårt. Nu har jag blivit av med två nära vänner, säger MFF:s busschaufför Roland Nisch, som även kände Håkan privat och som fick mejl av honom kort innan han dog.

Tipsa en kompis

Saturday 8 December

Åge Hareides sorg efter dödsbudet: "Är i chock"

Håkan Jeppsson tog beslutet att göra Åge Hareide till tränare i Malmö FF.Det förändrade klubben för alltid.Den danske förbundskaptenen är förtvivlad efter MFF-ordförandens hastiga död.– Jag är i chock efter Håkans bortgång, säger Hareide.