Tipsa en kompis

2018-07-18

Avslöjar: Guldhjälten är tillbaka i Malmö FF

Det har spekulerats, diskuterats och analyserats men inget har varit klart.Förrän nu.Kvällsposten kan avslöja att Guillermo Molins är klar för en återkomst i Malmö FF.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:19

Rosengård till Ryssland för CL-kval

I tisdags åkte Malmö FF ur Champions League-kvalet.I dag lottades Malmös bästa damlag –FC Rosengård – att möta ryska Ryazan i Champions Leagues 16-delsfinal.Samtidigt ställs svenska mästarna Linköping mot WFC Khakhiv från Ukraina.

Tipsa en kompis

23:30

Klart: Här är MFF:s motstånd i playoff

Malmö missade chansen att nå ett avgörande dubbelmöte om en plats i Champions Leagues gruppspel i höst.Men det går att nå framgångar ändå i Europafotbollen.

Tipsa en kompis

22:34

MFF:s sista Europachans: Ett tufft danskt mästarlag

Det blev som väntat – Malmö FF ställs mot Midtjylland i playoff till Europa League.Sportchef Daniel Andersson är inställd på en tuff fajt mot danska mästarlaget.– Vi tar lärdom av det som hände mot Vidi, säger han.

Tipsa en kompis

21:37

Malmö FF mot Midtjylland i playoff

Malmö missade chansen att nå ett avgörande dubbelmöte om en plats i Champions Leagues gruppspel i höst. Men det går att nå framgångar ändå i Europafotbollen.

Tipsa en kompis

Igår 16:53

Då får MFF-spelaren sin dom i hovrätten

Hovrättförhandlingarna mot den tidigare Malmö FF-spelaren som är dömd till fängelse för våldtäkt mot barn är avslutad.– De nya vittnena motbevisar ingenting, säger åklagare Rikard Darell.Dom meddelas om två veckor.

Tipsa en kompis

Igår 11:01

Kan ställas mot MFF i EL – stjärnan ber att få lämna

FC Midtjylland blir troligen Malmö FF:s motståndare i playoff-kvalet till Europa League nästa vecka.Men de danska mästarna kan tappa storstjärnan Bubacarr Sanneh innan dess.– Jag skulle bli så besviken om klubben inte släpper mig, säger Bubacarr Sanneh till Ekstrabladet.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 August

Aktuell för Malmö FF – får kontrakt i Norge

Han har provtränat med Helsingborgs IF och var inbjuden av Malmö FF tidigare i somras.Nu är det klart var Mjällbys mittback Jesper Löfgren, 21, fortsätter sin fotbollsresa.Norska toppklubben Brann har skrivit kontrakt med svensken.

Tipsa en kompis

Wednesday 15 August

Trots sortin ur CL – MFF mot ekonomiskt succéår

Trots sortin ur Champions League är Malmö FF på väg mot en ekonomisk storvinst för 2018.Prognosen just nu pekar mot en vinst över 20 miljoner kronor – något som kan minst tredubblas om MFF når Europa League.Men kritiken att Malmö FF mot FC Vidi gick i samma fälla som mot FK Vardar i fjol slår klubbledningen i från sig.– Jag tycker inte det är samma läge och jag tycker vi har lärt oss av det som hände i fjol, säger vd:n Niclas Carlnén.