Tipsa en kompis

2018-07-17

Elmander: ”De är så starka – blir tårögd”

GÖTEBORG. Johan Elmander har representerat det svenska landslaget i både VM och EM.Men fotbollen har aldrig gett honom så mycket som när han var med och coachade ett flicklag från Moçambique i Gothia Cup.– Tjejerna är så starka, man blir nästan tårögd, säger Johan Elmander.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:23

Yasin: ”Trots det så gnällde jag aldrig”

Ahmed Yasin lämnade AIK för spel i Al Khor Sports Club.Nu berättar mittfältaren om nya livet i Qatar, varför han bröt kontraktet med AIK, varför han inte lyckades lika bra som i BK Häcken och hyllningarna från supportrarna.- Jag gnällde aldrig trots att jag ibland fick spela på fyra olika positioner under en och samma match, säger Yasin.

Tipsa en kompis

15:19

Rosengård till Ryssland för CL-kval

I tisdags åkte Malmö FF ur Champions League-kvalet.I dag lottades Malmös bästa damlag –FC Rosengård – att möta ryska Ryazan i Champions Leagues 16-delsfinal.Samtidigt ställs svenska mästarna Linköping mot WFC Khakhiv från Ukraina.

Tipsa en kompis

12:29

”Tog det lugnt – jag behövde ett break”

När Marcus Allbäck, 45, ringde lyssnade Erik Hamrén, 61.Hans förre spelare från Öis-tiden och ledarkompis från landslaget frågade om Hamrén ville bli förbundskapten på Island.Ett par veckor senare lämnade Hamrén Sydafrika och åkte till Island och skrev på.Agent Allbäck hade fullgjort sitt uppdrag.– Det var lite speciellt, men väldigt trevligt att jobba ihop igen, säger Erik Hamrén.

Tipsa en kompis

23:30

Klart: Här är MFF:s motstånd i playoff

Malmö missade chansen att nå ett avgörande dubbelmöte om en plats i Champions Leagues gruppspel i höst.Men det går att nå framgångar ändå i Europafotbollen.

Tipsa en kompis

22:34

MFF:s sista Europachans: Ett tufft danskt mästarlag

Det blev som väntat – Malmö FF ställs mot Midtjylland i playoff till Europa League.Sportchef Daniel Andersson är inställd på en tuff fajt mot danska mästarlaget.– Vi tar lärdom av det som hände mot Vidi, säger han.

Tipsa en kompis

21:37

Malmö FF mot Midtjylland i playoff

Malmö missade chansen att nå ett avgörande dubbelmöte om en plats i Champions Leagues gruppspel i höst. Men det går att nå framgångar ändå i Europafotbollen.

Tipsa en kompis

Igår 17:29

Har fått rekordbud på succéspelaren

Här är det ryska jättebudet på IFK Norrköpings Arnor Sigurdsson.Enligt SportExpressens uppgifter har en klubb i Ryssland lagt ett bud på över 30 miljoner kronor för mittfältaren.Om Norrköping väljer att sälja islänningen blir det den största affären i klubbens historia.

Tipsa en kompis

Igår 16:53

Då får MFF-spelaren sin dom i hovrätten

Hovrättförhandlingarna mot den tidigare Malmö FF-spelaren som är dömd till fängelse för våldtäkt mot barn är avslutad.– De nya vittnena motbevisar ingenting, säger åklagare Rikard Darell.Dom meddelas om två veckor.