Tipsa en kompis

2018-05-18

Bilden som får Öis att börja drömma

En bild och ett rykte i sociala medier har fått Öis-fansen att börja drömma.Är en av klubbens största spelare i modern tid på väg tillbaka?Ailton Almeida, 33, dök i dag upp på Öis-gården.– Jag blev lika förvånad som du, säger Öis klubbchef Niklas Allbäck till GT.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

18:49

Ronaldos nya lyxliv upprör grannarna

Cristiano Ronaldo har acklimatiserat sig till sitt nya liv i Italien på bästa sätt. Enligt Daily Mail har han redan fått en bästa kompis i laget och slagit sig till ro i en gigantisk lyxvilla utanför Turin. Men grannarna är inte lika nöjda.”Komikern Luciana Littizzetto är märkbart irriterad över alla fans och fotografer i området”, skriver tidningen.

Tipsa en kompis

18:22

Det riskerar att skada mer än något annat

Snart kommer La Liga flygande över Atlanten. Kanske redan den här säsongen.Grattis USA? Nja.Inte grattis Spanien heller. Inte grattis till någon.

Tipsa en kompis

17:46

Helenas ilska mot Zlatans sexskämt

Zlatan Ibrahimovic fick USA att skratta med ett vågat skämt om hur han skulle ha kunnat "sprida sina investeringar" i USA.Men livspartnern Helena Seger blev inte vidare road, enligt Zlatan själv.

Tipsa en kompis

16:23

Yasin: ”Trots det så gnällde jag aldrig”

Ahmed Yasin lämnade AIK för spel i Al Khor Sports Club.Nu berättar mittfältaren om nya livet i Qatar, varför han bröt kontraktet med AIK, varför han inte lyckades lika bra som i BK Häcken och hyllningarna från supportrarna.- Jag gnällde aldrig trots att jag ibland fick spela på fyra olika positioner under en och samma match, säger Yasin.

Tipsa en kompis

15:21

Real Madrid anmäler Inter

Inter rycker i Luka Modric.Det har fått Real Madrid att reagera.”Marängerna”har nu anmält den italienska klubben till Fifa.

Tipsa en kompis

15:19

Rosengård till Ryssland för CL-kval

I tisdags åkte Malmö FF ur Champions League-kvalet.I dag lottades Malmös bästa damlag –FC Rosengård – att möta ryska Ryazan i Champions Leagues 16-delsfinal.Samtidigt ställs svenska mästarna Linköping mot WFC Khakhiv från Ukraina.

Tipsa en kompis

14:08

Serie A 2018/2019 – allt du behöver veta

Serie A är äntligen här igen!
Här får du all information du behöver inför den nya säsongen.

Tipsa en kompis

13:30

Beskedet: De Bruyne borta i tre månader

Ligan hann knappt börja innan Manchester City åkte på ett tungt besked.
Efter skaderapporterna om superstjärnan Kevin De Bruyne i onsdags kommer nu domen – mittfältaren blir borta i tre månader.