Tipsa en kompis

2018-04-19

Glädjen – skadeläget ljusnar för Malmö FF

Eric Larsson och Arnor Traustason är aktuella för spel mot BP på måndag.Dessutom är Lasse Nielsens lårskada av det lindrigare slaget.– Vi är hoppfulla att han ska gå in i träning i dagarna, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:36

Än så länge har Rösler besegrat vetenskapen

Uwe Röslers allsvenska poängsnitt har lyft MFF till en nivå bra nog att rädda en topp 3-placering.Frågan nu är om de regerande mästarna kan hålla den nivån.Vetenskapen visar att Malmö FF – inför ödesmötena mot FC Midtjylland – är mitt i en den kritiska fasen.

Tipsa en kompis

16:05

MFF-support: ”Överlag svårare med intresset i år”

Malmö FF har svårt att locka publik till Europa League-rysaren mot FC Midtjylland.Inte konstigt, menar MFF-supports ordförande Thelma Ernst.– Priset kan absolut ha del i det, säger hon.

Tipsa en kompis

15:15

Durmazhoten: Polisen håller förhör

Polisen har gått vidare med några av de allvarliga hot på sociala medier som riktades mot Jimmy Durmaz under VM-slutspelet.
– Vi har precis haft ett förhör idag och kommer ha ytterligare några i sommar, säger kriminalkommisarie Fredrik Gårdare till Radiosporten.

Tipsa en kompis

09:39

Publiken sviker Malmö FF inför Europa League-kvalet

Publiken sviker Malmö FF inför kvalrysaren mot FC Midtjylland.Inte ens hälften av årskortsinnehavarna har utnyttjat sin förköpsrätt.– Möjligheten finns fortfarande att sälja ut, säger Niclas Carlnén, vd i Malmö FF, till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

TFF:s glädjeämne i derbyförlusten

Jumbon Trelleborg FF åkte på ny tung förlust i Skånederbyt mot Malmö FF.Men det fanns ett glädjeämne - den 19-årige allsvenska debutanten Isak Jönsson från division 2-klubben BK Olympic.– Det är ett riktigt stort steg men ett steg jag vet jag är redo för.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Han var det främsta glädjeämnet i MFF

När Malmö FF behövde det som mest klev Hugo Andersson fram.Det var vackert att se den unge mittbacken i Skånederbyt – och han fick nog ett par av MFF-fansen att glömma Champions League-fiaskot för en stund.Kanske fick rentav vissa himmelsblå supportrar att känna lukten av SM-guld igen?

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Talangens jättesuccé i Malmö FF:s storseger

Segern mot Trelleborg var Malmö FF:s åttonde raka match utan förlust i allsvenskan.Malmö FF fick se en yngling presentera sig ordentligt när Hugo Andersson gjorde mål i första matchen från start.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Rosengård utklassar Kalmar – gör 8–0 i 58:e

Efter 4–0-ledning i paus bara fortsätter Rosengård ösa in mål mot Kalmar.
13 minuter in i andra halvlek hade Malmölaget dubblat målskörden.