Tipsa en kompis

2018-04-19

Glädjen – skadeläget ljusnar för Malmö FF

Eric Larsson och Arnor Traustason är aktuella för spel mot BP på måndag.Dessutom är Lasse Nielsens lårskada av det lindrigare slaget.– Vi är hoppfulla att han ska gå in i träning i dagarna, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

18:20

Uppgifter: Fjellström lämnar nu Malmö FF

Malmös FF:s assisterande tränare Jens Fjellström, 52, lämnar klubben.Uppgifterna presenteras av Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

Janssons utbrott – efter röda kortet

Pontus Jansson visades ut när Leeds föll med 2-0 mot Stoke.Efter utvisningen ska svensken ha gått till verbal attack mot en av publikvärdarna, enligt Yorkshire Evening Post.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

JUST NU: Man rånades på MFF-biljetter

Under natten har MFF-supportrar köat för att säkra en biljett till Malmös möte med Chelsea. Biljetterna började säljas klockan 10.En kvart senare rånades en man i 50-årsåldern på sina biljetter precis utanför stadion, enligt en anmälan till polisen.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Förre MFF–talangen flyttar nu till Thailand

Det blev ingen fortsättning i Finland.Nu har tidigare MFF-talangen Amin Nazari, 25, hittat sitt nästa äventyr i karriären.Enligt uppgifter till SportExpressen är Nazari på plats i Bangkok för att skriva på för Ratchaburi Mitr Phol i den thailändska högstaligan.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Här är förre MFF-talangens nya klubb

Teddy Bergqvist fick inte nytt kontrakt med Malmö FF.Nu har anfallstalangen skrivit på – för division 1-laget Kristianstad FC.– Jag har absolut inget emot att gå ner ett snäpp för att sedan gå upp två igen, säger Teddy Bergqvist till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Nya planen för Traustason: ”Om det hjälper laget så...”

Ny säsong – och ny position.När Malmö FF inleder 2019 får Arnor Traustason spela på vänsterkanten.– Om det hjälper laget så är det inga problem för mig, säger islänningen.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Lamborghini i vild biljakt – utlånad av MFF-stjärnan

Lamborghinin körde i över 200 kilometer i timmen på en hårt trafikerad gata i centrala Malmö när den jagades av polis.Nu bekräftar Malmö FF att bilen ägs av lagets anfallsstjärna Carlos Strandberg – som lånat ut den.– Jag har pratat med Carlos och man ska naturligtvis tänka på vem man lånar ut sin bil till, säger klubbens kommunikationschef Peter Åhlander.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Missar premiären: ”Är inte skadade”

Malmö FF inleder säsongen mot historiska rivalen IFK Malmö.Då är samtliga spelare tillgängliga – bortsett från Markus Rosenberg och Rasmus Bengtsson.– Av olika anledningar spelar de inte, säger tränaren Uwe Rösler.