Tipsa en kompis

2018-04-19

Malmö FF är på väg att gå bort sig totalt

Slutsignal på Tele 2 och Djurgården jublade som om de vunnit SM-guld.Slutsignal på Tele 2 och resten av allsvenskan jublade för att de kan vinna SM-guld.Malmö FF ändrade strategi inför 2018 för att ta ett steg framåt –men är på väg att gå bort sig totalt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:02

Mellberg skulle borga för friktion

Olof Mellberg utan den licens som krävs?Håkan Ericson som aldrig lett ett klubblag i högsta serien eller den gamle favoriten Kasper Hjulmand?Ryktena om vem som blir nästa tränare i Malmö FF är många.Inget av dem känns självklart.

Tipsa en kompis

15:37

Malmö FF i kontakt med Olof Mellberg

Magnus Pehrsson fick sparken och Daniel Andersson har tagit över tillfälligt.Nu avslöjar Fotbollskanalen att Malmö FF varit i kontakt med Olof Mellberg i jakten på ny tränare.

Tipsa en kompis

12:54

Daniel Andersson: "Får se vad den nye säger"

På söndag avslutar Malmö FF vårsäsongen, sedan väntar två veckors vila innan träningsstarten den 10:e juni.MFF jobbar nu högintensivt för att ha en ny tränare på plats redan då.– Jag vill inte sätta ett datum för då kommer ni bara att hålla det emot mig sedan, säger sportchefen och tillfällige tränaren Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 21 May

MFF-backen kan vara förlorad för landslaget

Sommaren 2017 spelade Egzon Binaku för Sverige i U21-EM.Nu har Malmö FF-backen blivit uttagen i A-landslaget – för Albanien.

Tipsa en kompis

Monday 21 May

Binaku om CL-kvalet: ”Är upp till oss själva”

Trots skadekänning räknar Egzon Binaku med att vara redo för våravslutningen mot Dalkurd.Vänsterbacken är också övertygad om att tiden för att få ihop ett tillräckligt slagkraftigt Malmö FF inför Champions League-kvalet i sommar räcker.– Det är upp till oss själva, säger Egzon Binaku.

Tipsa en kompis

Sunday 20 May

Från frysboxen till hjälte: ”Det här jag har väntat på”

MALMÖ. Bonke Innocent såg ut att ha fastnat i MFF:s frysbox.Mot Häcken startade han för andra matchen i rad och var bäst på planen när Malmö FF bröt sin förlustsvit – men framtiden i klubben är oklar.– Det är det här jag har väntat på, säger mittfältaren.

Tipsa en kompis

Sunday 20 May

Moestafa El Kabir fick rött kort – från bänken

Moestafa El Kabir avslutade 0-2-förlusten mot Malmö FF med att bli utvisad.Från bänken.

Tipsa en kompis

Sunday 20 May

MFF:s jubel – efter fyra raka förluster

Daniel Andersson har inkasserat sin första seger som Malmö FF-tränare.Sören Rieks och Markus Rosenberg fixade två mål framåt samtidigt som målvakten Fredrik Anderssons svettiga räddningar såg till att matchen mot Häcken slutade 2-0.