Tipsa en kompis

2018-04-18

”Du får fråga Magnus Pehrsson om varför”

Malmö FF åkte på en storförlust borta mot Djurgården.Nu kritiserar Markus Rosenberg – som inledningsvis bänkades i mötet – lagets nya taktik.– För tillfället är det inte tillräckligt bra, säger MFF-kaptenen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

21:36

Än så länge har Rösler besegrat vetenskapen

Uwe Röslers allsvenska poängsnitt har lyft MFF till en nivå bra nog att rädda en topp 3-placering.Frågan nu är om de regerande mästarna kan hålla den nivån.Vetenskapen visar att Malmö FF – inför ödesmötena mot FC Midtjylland – är mitt i en den kritiska fasen.

Tipsa en kompis

16:05

MFF-support: ”Överlag svårare med intresset i år”

Malmö FF har svårt att locka publik till Europa League-rysaren mot FC Midtjylland.Inte konstigt, menar MFF-supports ordförande Thelma Ernst.– Priset kan absolut ha del i det, säger hon.

Tipsa en kompis

15:15

Durmazhoten: Polisen håller förhör

Polisen har gått vidare med några av de allvarliga hot på sociala medier som riktades mot Jimmy Durmaz under VM-slutspelet.
– Vi har precis haft ett förhör idag och kommer ha ytterligare några i sommar, säger kriminalkommisarie Fredrik Gårdare till Radiosporten.

Tipsa en kompis

09:39

Publiken sviker Malmö FF inför Europa League-kvalet

Publiken sviker Malmö FF inför kvalrysaren mot FC Midtjylland.Inte ens hälften av årskortsinnehavarna har utnyttjat sin förköpsrätt.– Möjligheten finns fortfarande att sälja ut, säger Niclas Carlnén, vd i Malmö FF, till Sydsvenskan.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

TFF:s glädjeämne i derbyförlusten

Jumbon Trelleborg FF åkte på ny tung förlust i Skånederbyt mot Malmö FF.Men det fanns ett glädjeämne - den 19-årige allsvenska debutanten Isak Jönsson från division 2-klubben BK Olympic.– Det är ett riktigt stort steg men ett steg jag vet jag är redo för.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Han var det främsta glädjeämnet i MFF

När Malmö FF behövde det som mest klev Hugo Andersson fram.Det var vackert att se den unge mittbacken i Skånederbyt – och han fick nog ett par av MFF-fansen att glömma Champions League-fiaskot för en stund.Kanske fick rentav vissa himmelsblå supportrar att känna lukten av SM-guld igen?

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Talangens jättesuccé i Malmö FF:s storseger

Segern mot Trelleborg var Malmö FF:s åttonde raka match utan förlust i allsvenskan.Malmö FF fick se en yngling presentera sig ordentligt när Hugo Andersson gjorde mål i första matchen från start.

Tipsa en kompis

Saturday 18 August

Rosengård utklassar Kalmar – gör 8–0 i 58:e

Efter 4–0-ledning i paus bara fortsätter Rosengård ösa in mål mot Kalmar.
13 minuter in i andra halvlek hade Malmölaget dubblat målskörden.